|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απλά ... για να ΜΗΝ μας τύχει ...
Καππαδόκη το ότι ο δρόμος είναι λεωφορειόδρομος δεν σημαίνει ντε καλά ότι έχει και προτεραιότητα, μην τρελαθούμε, απλά είθισται εν Ελλάδι να δίνουν την προτεραιότητα στα λεωφορεία μπας και γίνουν πιό γρήγορα τα δρομολόγια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε πρόεδρε, να μαστε πάντα καλά!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(εκτός αν δεν το είδα, οπότε σόρρυ) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εάν ήταν διπλής κατεύθυνσης τότε υποχρεωτικά η πινακίδα θα ήταν δεξιά γι αυτόν που κινείται στην δεξιά πλευρά του δρόμου.
|
|
|||
|
|||
Πολύ σωστά Νίκο και φίλοι μου!
Ο κυριούλης παίζει και με όλες τις πιθανές μεταφιέσεις. Ακόμα και εγώ θα μπορούσα να την κάνω την πατάτα όταν θα οδηγούσα το αυτοκίνητο, μηχανή κλπ και να πέρναγα το STOP καθώς το μυαλό είναι μόνιμα απασχολημένο με τα προβλήματα-θεματα που μας απασχολούν καθημερινά, δεδομένων και των συνθηκών που βιώνουμε ακόμα περισσότερο. Επίσης ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και ΟΔΗΓΗΣΗ. |
|
|||
|
|||
Νίκο
Αλλά να προσθέσω πως ελέγχουμε ακόμα κι όταν υπάρχει σηματοδότης! Κι αυτό διότι πριν κάμποσα χρόνια διασχίζοντας με καραπράσινο την Αχαρνών, μπάρμπας με scooter δεν είδε το κόκκινο του (ήταν κουρασμένος είπε) και πέρασε "αέρα πατέρα" Αποτέλεσμα? να τον εμβολίσω με το kawasaki () μου, ευτυχώς, ακριβώς στην πίσω ρόδα του, να πάρει 2-3 σβούρες πριν πέσει & εγώ κι μηχανή μου να σερνόμαστε για 10+ μέτρα... Εγώ πλέον κόβω ταχύτητα ακόμα και στα φανάρια, αν δεν υπάρχει καλή ορατότητα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Υπάρχει ΚΑΙ δεξιά ...
|
|||
|
|||
|
|
|