|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 10ημερη απεργια τελωνειακων....
Άσε με σου λέω τους τα έχω φορτωμένα λέμε.....
Άφησαν ολόκληρη ζωάδικη νταλίκα φορτωμένη με γουρούνια για 2 μέρες! 2 μέρες τα έρμα τα ζώα εκεί μέσα! για να έχει βάρδια ο "έτσι" που τα ξέρει καλύτερα για τα ζώα! |
|
|||
|
|||
Μήπως αν - λέω μήπως -, δεν πλήρωνε κανείς και δεν ανεχόταν τέτοιες συμπεριφορές και ότι άλλο τους προσάπτεις, τα πράγματα ήταν διαφορετικά? Αλλά προκειμένου ο καθένας να κάνει την δουλειά του υποκύπτει στους κάθε είδους εκβιασμούς και δεν μιλάω μόνο για τους τελωνειακούς, αλλά για όλους......
|
|
|||
|
|||
ο τσομπανις αν και φορτωμενος εχει δικιο. το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζεις αυτες τι συντεχνιες
|
|
|||
|
|||
Ακη θεμα δημιουργησες .
|
|
|||
|
|||
Τα πήρε ο βοσκός.......
|
|
|||
|
|||
Ασε γιατι πολυ καλα τα λεει........το τι χαρτζηλικακι εχει φυγει και απο εμενα στους τελωνειακους για τον εκτελωνισμο αυτ/των προκειμενου να γινει η δουλεια μας,η οποια θα γινοταν ετσι κι αλλιως,αλλα χωρις το ''λαδακι'' τους, εφερναν χιλια μυρια εμποδια τα καθαρματα......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καθολου ασχημα. |
|
|||
|
|||
Αν χαιρόμουνα 1 πράμα στη δουλειά μου 30 χρόνια ήταν ότι μου έδινε την πολυτέλεια να μην αναγκάζομαι να μπω στη διαδικασία να συντηρώ τέτοιες καταστάσεις είτε στην εφορία, είτε στα νοσοκομεία, είτε στα τελωνεία κλπ, κλπ. Λόγω ιδεολογίας και χαρακτήρα δεν θα το έκανα ποτέ και δεν ξέρω ποιές θα ήταν οι συνέπειες. Στην τωρινή δουλειά μου όποτε υπάλληλος υπουργείου έκανε νύξη να χρηματιστεί για να περάσει πελάτη μου στον αναπτυξιακό ή σε άλλο πρόγραμμα, μάζεψε την ουρά κάτω απ τα σκέλια και το πρόγραμμα πέρασε απρόσκοπτα. Στην εκταμίευση μπορεί να κωλυσιέργησε λίγο το πράμα αλλά άμα σχεδόν αστραπιαία του δίνεις ότι χαρτί ή πιστοποίηση ζητάει στο τέλος καταλαβαίνει κι αυτός ότι εδώ.....δεν έχει. Πιστεύω ότι άμα έχεις ζήσει το Δημόσιο από τα μέσα και σε έχει ποτίσει η νοοτροπία του, ξέρεις και πως να τους αντιμετωπίζεις
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απλά νούμερα για να γίνεις πλούσιος | fonta | Διάφορα | 12 | 21-03-2011 13:27 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Πως διωχνεις τους λαθρομεταναστες..... | GEO_K | Αστεία Video | 11 | 09-02-2011 08:53 |
Στην επιφάνεια οι πρώτοι μεταλλωρύχοι, σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Χιλή | riko46 | Επικαιρότητα | 4 | 13-10-2010 17:38 |
Εμείς θα δανειζόμαστε μέχρι να βαρεθούμε! | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 27-04-2010 20:38 |