|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Xenon στους προβολείς!
Προβολείς έχει η Adve μου, καρδιά μου! Xenon θέλω να βάλω...
|
|
|||
|
|||
Μπήκαν τα Xenon ?????????
|
|
|||
|
|||
Μπήκαν τα Xenon στους προβολείς, αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ένα από τους δύο. Ανάβει ανάλογα με τα κέφια του ή σβήνει μετά από λίγη ώρα λειτουργίας. Κατέληξα μαζί με τον ηλεκτρολόγο ότι φταίει το ballast. Έχω έρθει σε συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρεία (γιατί τα παρήγγειλα στην Αμερική) κ περιμένω στα πλαίσια της εγγύησης να μου το αντικαταστήσει. Είδωμεν......Πάντως ο φωτισμός κ η κάλυψη του δρόμου είναι πάρα πολύ καλή. Jefe |
|
|||
|
|||
Σίγουρα τα xenon έχουν πολύ καλή απόδοση φίλε ,αλλά εμένα δε μου εμπνέουν και πολύ εμπιστοσύνη.Μέσα σε ένα χρόνο το ballast μου έχει καεί 2 φορές,στην αρχή νόμισα ότι ίσως είναι προβληματικός ο τύπος που έχω βάλει εγώ αλλά επειδη στη παρέα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα που χρησιμοποιούν διαφορετικό kit xenon έχω βάλει xenon μόνο στα μεσαία φώτα και στα προβολάκια έχω βάλει αλογόνου λάμπες σε απόχρωση που να φέρνει πολύ κοντά στο χρώμα του xenon.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντα παίρνω μαζί μου σε ταξίδι τη λάμπα αλογόνου για το λόγο που ανέλυσα παραπάνω ήταν μάλιστα και συμβουλή του φίλου που μου έβαλε τα xenon.
|
|
|||
|
|||
Αυτο το εκανα κι εγω αλλα ελα που μου εκαναν βραχυκυκλωμα και μου εκαψε τον διακοπτη και δεν δουλευαν καθολου τα φωτα.
|
|
|||
|
|||
Εγώ φοράω κάτι κινέζικα στη μικρή και μεγάλη σκάλα και σκοτόνουνε !!!!!!!!Τα είχαμε βάλει με ένα φίλο μου μόνοι μας και δεν έχουν πάθει τίποτα και σε αυτού το μηχανάκι δυό χρόνια τώρα.
|
|
|||
|
|||
Γιατί Βασίλη και τα "επώνυμα", τί προελεύσεως νομίζεις ότι είναι;
|
|
|||
|
|||
ναι αλλα ....τα κινεζικα ειναι απο καθαροαιμο εργατικο δυναμικο που απο τις φυτειες με τα ρυζια ....κατασκευαζει ηλεκτρονικα στην υπαιθρο ΕΝΩ Τα ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.....η υπαιθρο εχει αλλη ποιοτητα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσες φορές πήγατε να αγοράσετε μία λάμπα τύπου Xenon!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 28-04-2009 14:21 |
Φωτα Xenon | Mits70 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 12-04-2009 16:19 |
Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 21:35 |