|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρεκόρ Harley Davidson
Α ρε τα αμερικανάκια!
Soft Power το λένε στα πανεπιστήμιά τους οι Αμερικάνοι αυτό, Ότι δεν κατακτούν με πόλεμο, το κατακτούν με το "μαλακό" και νομίζουμε ότι μας αρέσει κιόλας! Soft power - Wikipedia, the free encyclopedia Εμένα με έχουν "κατακτήσει" πάντως και πολύ θα γούσταρα να είχα μια Harley! |
|
|||
|
|||
Εγώ Γιώργο σαν γνήσιος Ελληνάρας θα γουστάριζα τρελλά να πήγαινα με το GS την Αμερική απ' άκρη σ' άκρη. Χαλαρά, με ρυθμούς Μεξικάνου, όρεξη Γερμανού, πορτοφόλι Ελβετού και...
Αντε μην συνεχίσω και διαβάζει και η γυναίκα μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όντως η GS "δουλεύει" πολύ στην Αμερική και έχουν φοβερούς δρόμους οι μπαγάσες! |
|
|||
|
|||
Παντος απ'οτι εχω μαθει εχει να μαζευτει πολυ μηχανη στην Πατρα και για οσους πανε να γνωριζουν οτι οι εκδηλωσεις και ολο αυτο το meating θα πραγματοποιηθει μετα το παλιο κολυμβητηριο , στην παραλια ΕΟΤ ......Ωωωωρε λερα που θα μαζευτει ......Με τα δερματινα ντάλα καταμεσημερο με 35 βαθμους......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο τους...Θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο....Ωραίο θα ήταν!!
|
|
|||
|
|||
Θα φέρουν μαζί τους και τα ξανθά τούμπανα τρελά μωρά που βλέπουμε στις ταινίες???
Θ είναι μαζί κ η συμμορία "black angels".....γτ αν είναι φοβάμαι ότι θα γίνουν ντράβλα με την συμμορία "snakes" που είναι τσακωμένοι |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΑΑΑ εσένα ο νους σου στα μωρά είναι έτσι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στην μια γωνια του cambing θα μενουν οι angels και στην αλλη γωνια οι snakes......
στη μεση θα ειναι το πληντηριο με τα ξανθα μωρα..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα Harley Davidson Iron 883 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 13 | 08-06-2010 22:59 |
ΠΩΛΗΣΗ HARLEY DAVIDSON | sintarta | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 12-04-2010 09:03 |
Τυφλός οδηγάει Harley-Davidson !!!! | Carduelis | Αστεία Video | 12 | 01-12-2009 17:45 |
Harley Davidson ...Η Ιστορία της | essel | Άλλες εταιρίες | 6 | 21-11-2009 14:31 |
Harley Davidson 1907 | zastava | Παλαιά μοντέλα - Classic | 3 | 10-11-2009 12:28 |