|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καρμπον η" Τιτανιο???
καλα δεν ειπα οτι με το που θα κατεβαίνω απο την μηχανη θα χαϊδεύω την εξάτμιση μου!!...απλα επειδη ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια δεν ξερεις καμια φορα πως κ που θα τυχη να ακουμπήσεις εσυ η" το έτερον ήμισυ εντελώς απρόσεχτα την εξάτμιση με τα γνωστα αποτελέσματα!!!...απο θεμα αισθητικής δεν εχω καπιο ιδιαιτερο προβλημα!!...απλα οταν ειμουνα στο μαγαζι κ συζήταγα για την θερμοκρασια της εξατμισης ο πωλητης μου ελεγε οτι υπαρχει αισθητή διαφορα μεταξυ τους ..ενω καπιος αλλος πελατης μεγαλος κ φαινόταν διαβασμενος-κ ετυχε να ειναι κ κατοχος ενος 1150- μου ειπε οτι δεν εχει κ καμια διαφορα...κ εκει με κόλλησαν κ οι 2...σημειωτέων οτι δεν υπαρχει διαφορα στην τιμη κ των 2 εξατμισεων!!!............κ φυσικα πλεον παιζει κλειστο παρκιν..κ στην νεα εξατμιση θα γινει κ πονταρισμα..!!
|
|
|||
|
|||
εμένα το carbon δεν μου αρέσει καθόλου
γούστα είναι |
|
|||
|
|||
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εδώ συμφωνούμε απόλυτα! |
|
|||
|
|||
Παντος εγώ που έχω βάλει τιτάνιο μετά απο 3ωρο ταξίδι ακουμπάς ανετα το χέρι σου χωρίς να καείς!!
|
|
||||
|
||||
...πραγματικά,
το Carbon, δεν "δένει" με τίποτα άλλο πάνω στην μοτό .... (για την GS μιλάμε ..)
|
|||
|
|||
Ετσι ακριβώς!!!!
|
|
|||
|
|||
ποση ωρα το κρατας πανω?
|
|
|||
|
|||
Εάν έβλεπες τον Koung Fu μικρός στην TV με τον Καραντάιν έτσι έκαναν τα tatoo παλιά εγώ έχω Scorpio acrapa στην παλάμη και στην γάμπα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι ntinopoule δεν είχε GS ο Καραντάιν ένα τσουκάλι με αναμμένα κάρβουνα είχε ανάγλυφο.......! Σε πρόλαβα........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
varadero ειχε! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" | Alext | Διάφορα | 5 | 24-05-2009 16:47 |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 20:39 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 13:15 |