|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο αντρας της χρονιας!!!
Εγώ πάλι, θα εστιάσω στην επικίνδυνη συνήθειά του, να καπνίζει. Δεν φτάνει που βλάπτει την υγεία του, υπάρχει κίνδυνος, με κάποια κάφτρα να αρπάξει το δεμμάτι και να προκληθεί πυρκαγιά... αφήστε που μπορεί να καεί και το καϋμένο το υποζύγιο !!!!!! |
|
|||
|
|||
Μήπως έχω κάνει λάθος φόρουμ????
Μήπως το φόρουμ είναι για "ταλιμπαν ιστες"??? ??? ε??? οεο??? Άντρες μη κάνετε όνειρα τρελά . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην το λες... Εμείς αγαπάμε και προσέχουμε τις γυναίκες. Στο κάτω-κάτω, η γυναίκα είναι... ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!!!! |
|
|||
|
|||
Kαλώς την Βίκυ μας!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμείς να δεις ποοοοοσσοοοοοο !!!! |
|
|||
|
|||
εγω προτιμω τους σκυλους!γαβγιζουν λιγοτερο!
|
|
|||
|
|||
Μ'αρεσεις...γιατι δεν εισαι καθολου μισογυνης! |
|
|||
|
|||
απλα μ αρεσουν περισσοτερο οι σκυλοι!
|
|
|||
|
|||
Μπα μισογύνη δεν τον λες αυτόν τον «κιριουλι» Τον λες όμως chiouaoua γαυγίζει για το τίποτα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Μαλλον φωτογραφια της χρονιας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 11-08-2009 12:26 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |