|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άστο να σε αγγίξει...
Εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο ρε φιλε.
|
|
|||
|
|||
Χαίρομαι που σας άγγιξε πραγματικά(όπως και εμένα) και αυτό φάινεται από τα μηνύματά σας!!!
Το βρήκα τυχαία χτές σε κάποιο από τα φόρουμ(όχι απαραίτητα μοτοσυκλέτας) που επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά... Σκέφτηκα αμέσως να το προωθήσω, γιατί είναι από τις περιπτώσεις που αν μη τι άλλο κάτι καλό θα βγεί και κάποιος άνθρωπος θα ωφεληθεί άμεσα ή έμεσα, έτσι το ανέβασα και εδώ Όταν το πρωτοείδα και αφού συνήρθα, δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας... Το πρώτο είναι πόσοι από αυτούς που είδαν αυτό το βίντεο απάντησαν, και το δεύτερο τα σχόλια που έκαναν... Το ποσοστό που απάντησε ήταν ούτε ένας στους δέκα και τα σχόλια που έκαναν ήταν του τύπου τί βιντεάκι υπήρχε δίπλα σε αυτό στο διαδύκτιο, το πόση ώρα έπαιζαν οι υπότιτλοι κλπ... Βέβαια το να απαντήσεις σε ένα μήνυμα που διαβάζεις δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά, κάτι λέει βρε παιδί μου... και αν μπεις στον κόπο να απαντήσεις τουλάχιστον δεν κάνεις ''χαβαλέ'' σε ένα τέτοιο θέμα... Αυτά τα αναφέρω γιατί σε αυτό το φόρουμ και πολλοί το διάβασαν και μεγάλο ποσοστό απάντησε και τα σχόλια που έγιναν δείχνουν πως δεν μας άγγιξε απλά αλλά μας ταρακούνησε λίγο από τη θέση μας και μας πήγε λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους μας(παιδιά ή γονείς ή άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα), κάτι που η καθημερινότητα που ζούμε δεν μας επιτρέπει να το κάνουμε και να το δείχνουμε στο βαθμό που θα θέλαμε... να είμαστε πάντα καλά, κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε... Last edited by skippybi; 15-01-2009 at 19:29. |
|
|||
|
|||
Όλοι όσοι το είδαν, αν δεν δάκρυσαν τουλάχιστον συγκινήθηκαν.
Βασίλη για άλλη μια φορά σ' ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις ώστε να αναρωτηθούμε μερικά απλά πράγματα! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Βασίλη !!!
Φοβερό !!! |
|
|||
|
|||
Βασίλη πολύ καλό.
Από παιδιά ξεκινάμε και στο τέλος... παιδιά ξαναγινόμαστε. Ετσι πρέπει να βλέπουμε τους υπερήλικες γονείς μας. Οπως μας έβλεπαν και εκείνοι όταν είμασταν παιδιά. Άκρως διδακτικό σποτάκι και με βαθύτερες έννοιες! Εύγε. |
|
|||
|
|||
Εκπληκτικό......
Μπράβο Βασίλη |
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ καλό !
Ξέρετε τι λέει ο θυμόσοφος λαός μας ; Για το γονιό, δέκα παιδιά δεν είναι ποτέ βάρος, για τα δέκα παιδιά , ένας γονιός είναι βάρος. Ο Σώ είχε πεί ότι "τα κτήνη αφήνουν την αχαριστία για τον άνθρωπο". Συμπερασματικά, δείχνοντας αχαριστία προς τους γονείς σου κατεβαίνεις ακόμα λίγο χαμηλότερα... |
|
|||
|
|||
Μπράβο Βασίλη !!!!!11
|
|
|||
|
|||
μπραβο Βασιλη!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |