|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια από το LIDL
Άμα είναι ΟΚ τα API τους δεν έχεις κανένα θέμα!!!Λογικά όμως, καλό θα είναι να κάνεις συχνότερες αλλαγές γιατί πιστεύω ότι θα έχουν χαμιλότερη κατασκευαστική ποιότητα οπότε λιγότερα χλμ ανα service!!!
|
|
|||
|
|||
Last edited by digitalsoul; 23-01-2013 at 16:21. |
|
|||
|
|||
Σε λιγο θα αρχισουμε να τα πινουμε....τι τιμες ειναι αυτες!!!!
Περα απο την πλακα θα πρεπει να δεις αν πληρει τις προδιαγραφες του κατασκευαστη, αλλα η γνωμη μου ειναι να παρεις κατι επωνυμο τρεχουν πολλες προσφορες στο νετ για τον ιδιο λογο που πηρες BMW και οχι ενα μηχανακι κινεζικο. Τα εχω δει στο ραφι τα λαδια αλλα δεν τα προτιμησα ουτε για το σκαπτικο που εχουμε για τον κηπο, δεν τα εμπιστευομαι και ειμαι υπερ του επωνυμου και ποιοτικου. |
|
|||
|
|||
Ειναι πολυ καλα.
Τα χρησιμοποιω και λαδωνω τους μεντεσεδες στην πορτα της περιφραξεις Στο εξοχικο μου.επισεις λαδωνω και τα πατηρακια του συνεπιβατη στην GS μου Το πλαινο σταντ και το διπλο. Κανει δουλεια !!!!! Φιλικα Αγνη |
|
|||
|
|||
αν και δεν βοήθησες καθόλου,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως το τουσόν μου μια χαρά τα δουλεύει.... αλλά ας δει κάποιος τις προδιαγραφές να μας πει βρε παιδιά... |
|
|||
|
|||
Αν εισαι κανενας σαν τον Τεο71 δλδ μεσα σε 4 χρονακια να κανεις 200000++++++ χιλιομετρα ΤΟΤΕ δες τις προδιαγραφές και βαλτα
ΑΛΛΑ αν τα 5000 χιλιομετρα που αντιστοιχεί σε καθε αλλαγη λαδιων τα κανεις αργα-αργα ΤΟΤΕ νομιζω οτι χανεις αδικα τον καιρο σου για να γλυτώσεις κάποια ευρω.. Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες,,,η μοτο ζηταει λαδι ΟΣΟ αντεχει η τσεπη σου και ΔΕΝ πηρες και Κινεζικο παπι για να του βαλεις και σπορελαιο και να ΜΗΝ σε νιαζει...με τα ΤΟRKO των 6 ευρω νομιζω οτι εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ και εχεις και την μπουμπου σου στην χλιδή Τωρα εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι |
|
|||
|
|||
Θα σταματήσω σε ενα lidl το απόγευμα και θα πάρω μία φώτο τις προδιαγραφές.
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλο και ενδιαφερον θεμα. Μπραβο για την υπομονη σου στο να δωσεις οσα περισσοτερα στοιχεια μπορεις τεκμηριωμενα. Απο κει και περα ο καθενας πρατει κατα το δοκουν.
|
|
|||
|
|||
OΙ προδιαγραφές κάνουν. Τις είχα δει εγώ για το JD 1020. ΕΊναι ίδιες με το αραλ το 15/50 που βάζαμε παλιά. Γιατί το ίδιο λάδι έβαζα και στο μηχάνημα. Βενζίνης πετρελαίου (s k c) λάδι.
|
|
|