|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητούνται χέρια.....
Ουάου!
Τι είπες τώρα φίλε; Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται. . . αλλά όπως ξέρεις έχω ένα μικρό πρόβλημα με τους τένοντες στο αριστερό μου χέρι. . . . . . Γι' αυτό θα τρώω μόνο με το δεξί. . . |
|
|||
|
|||
Αν θες και οργωμα πες μου να φερω το ΚΤΜ να σου περασω μια το οικοπεδο σου!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. angpass 2. ??? Last edited by angpass; 25-11-2010 at 15:46. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα φερω και αλυσοπριονο |
|
|||
|
|||
Δεν βλέπω συμμετοχές........
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν μπορούσα να πάρω άδεια θα ερχόμουν με τσουγκράνα επόμουν!! Και ο ξάδελφος στο Αίγιο με ψάχνει.
Τι να σας κάνω;;; |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ φίλε Θανάση, αγαπητή φίλη Βάνα.
Η πρόσκλησή σας με τιμά ιδιαίτερα και θα χαιρόμουν επίσης ιδιαίτερα να ΜΗΝ παραβρεθώ στην διαδικασία της ελαιοσυγκομιδής σας... Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό(μιας και ήμουν παθών το προηγούμενο ΣΚ), αλλά και τα ψυχολογικά τραύματα που προσφέρονται απλόχερα μετά την συμμετοχή σε μια τέτοια διαδικασία αγροευχαρίστησης, αποφάσισα να αδιαθετήσω επιλεκτικά από τις 27 τουτουνού και για τις εργάσιμες και φωτεινές ώρες του διημέρου... Παρακαλώ να μην τοποθετηθεί σερβίτσιο δικό μου εις την λινάτσα-τραπεζομάντηλο και φυσικά ούτε λόγος για τα 2 ποτύρια(νερού και οίνου)... Την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών δεν την επικροτώ, ως εκ τούτου από μένα δεν θα νιώσεις το ζεστό χέρι μου να.... ραπίζει τον καρπό των ελαιόδεντρών σου... Επίσης για το καλό του ιστοχώρου που μας φιλοξενεί δεν θα κάνω κανένα σχόλιο(για να μην ξεκινήσει διαμάχη μεταξύ δύο μόντ), για το κόστος συμμετοχής, μιας και έχω πληροφορίες πως ο ιδιοκτήτης του διπλανού χωραφιού με τα οπωροφόρα, έχει ήδη καλύψει το κόστος της συγκομιδής σου, περιμένοντας να κερδίσει πολλαπλάσια από την πώληση DVD με πρωταγωνιστές αθώα μέλη-θύματα που θα πέσουν στην παγίδα-κάλεσμα που έστεισες, με δόλωμα την φασολάδα και μπανανόφλουδα την λακέρδα... Ευχαριστώ πολύ και πάλι και θα χαρώ να σας συναντήσω μετά την ολοκλήρωση του δύσκολου αυτού εγχειρήματος, στο οποίο αβασάνιστα(νομίζετε) αποφασίσατε να εμπλακείτε... Ο φίλος σας και πάντα πρόθυμος Βασίλης Last edited by skippybi; 25-11-2010 at 19:08. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρε τη είπε τώρα το άτομο!!!!! Απόσπασμα:
Last edited by commander; 25-11-2010 at 20:44. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητούνται παλαιοί Η/Υ για δωρεά σε σχολεία ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 42 | 11-12-2010 05:53 |
Powerball - Δυνατά χέρια - δυνατοί αστράγαλοι | gsgs | Διάφορα | 3 | 01-11-2010 21:48 |
Ζητούνται χωμάτινα | Mits70 | Ζήτηση | 2 | 06-10-2010 17:48 |
Ζητούνται βαλίτσες | pap | Ζήτηση | 2 | 25-07-2009 12:58 |