|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελυσα το προβλημα της αυτονομιας
Καλορίζικο, που το βρήκες; Στο ADVRider κυκλοφορεί πάρα πολύ, δοκιμασμένο προϊόν, ένα σωρό κόσμος που κάνει χώμα το έχει. Πολλοί μάλιστα βάζουν και 2, το ένα πάνω στ'άλλο.
|
|
|||
|
|||
Έχω μια απορία και δεν ειρωνεύομαι, στην έρημο θα πάτε?
πόσα χιλιόμετρα αυτονομία χρειάζεστε? |
|
||||
|
||||
Ωραία πατέντα ... μεγειά σου Ηλία ...
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Ηλία! Πολυ καλή λύση αύξησης αυτονομίας για τις χωμάτινες εξορμήσεις!!!
Βρε παιδια για όσους δεν κατάλαβαν, το μπιτονακι αυτο λύνει τα χέρια σε όσους θα κινηθούν σε εκτός δρόμου διαδρομές, μονοσελοι κ με ένα σάκο στη πλάτη ή ένα tail bag με τα άκρως απαραίτητα π.χ. για ένα ΣΚ στα όμορφα βουνά μας... Χωρίς να αγχωνεται αν θα διανυκτερεύσει στο εκκλησάκι που βρήκε στη τάδε ραχουλα.. γιατί θα ξέρει ότι έχει αποθέματα καυσίμου κ δεν θα χρειαστεί να κατέβει πάλι απο το βουνό για να φουλαρει στο κοντινό χωριουδάκι... Ηλία στείλε link για την αγορά.. |
|
|||
|
|||
Γιαννη (yns) και Νικο (killer) το προιον το φερνει η makan. Δεν εψαξα να σας πω την αληθεια για ποσο θα κοστιζε αν το επαιρνα απ εξω.
Ανδρεα η μοτοσυκλετα μου εχει "προβλημα" αυτονομιας. Σε καποιες περιοχες οπου μπορει να παει καποιος για χωμα, δεν υπαρχουν βενζιναδικα κοντα, με αποτελεσμα να υπαρχει θεμα. Πχ, η μηχανη μου βγαζει το πολυ 180χλμ με το ρεζερβουαρ των 13λιτρων που εχει.140χλμ+40χλμ ρεζερβα). Αν το βενζιναδικο δεν ειναι σχεδον κοντα στο σημειο εισοδου για χωμα και πρεπει να κανεις 20-30χλμ πανω στην ασφαλτο, σου μενουν για χωμα 110χλμ. Μετα πρεπει να ξανακατεβεις σε κανενα χωριο και να βρεις βενζιναδικο. Αυτο ειναι ενα "προβλημα", οπως καταλαβαινεις. Δε λεω οτι θα γινεται συνεχεια αυτο το πραγμα, αλλα σε καποιες πιο απομονωμενες περιοχες υπαρχει θεμα. Για το θεμα το εξαρχειων, φανταζομαι οτι αστειευστε φυσικα. Μπορω να πω ομως αν βρεθω για... καφε εκει μ ενα τετοιο μπετονι, οτι το εχω για να γεμισω την σομπα!!!! |
|
|||
|
|||
ωραιος....Ηλια
|
|
|||
|
|||
αχα τα ξερεις βλεπω τα κολπα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
συναδελφικότητα μπα;
ξέρεις πως είναι στα χωριά (ειδικά πως ΗΤΑΝ γιατί αυτό έχει καμιά δεκαετία) αν φερθείς καλά μέχρι και να κάτσεις για φαΐ θα σου πούνε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
προβλημα με το κοντερ gs 1200 | geochal | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 25-03-2011 15:55 |
προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 13:26 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |