|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΕ)
Διαδικασία δεν ξέρω το μόνο που έχω να πώ ΠΡΟΣΟΧΗ στους αετονύχηδες ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βρε ξυπνάτε που θα έρθουν οι Άγγλοι να πάρουν τις μοτό σας...έλεος που ζήτε??
Νιγηρία και βγάλε είναι το έψαξα λέμε τέλος, το όνειρο τελείωσε επιστρέψτε στη ρουτίνα σας... Πάρτε τι απάντησε κάποιος σε άλλο φόρουμ: :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!! ΜΑΚΡΙΆ!!! to idio egine me synaderfo kai tin motosykleta tou.... O typos apo agglia estyle prota mia epitagi kai tha erxotan meta enas dikos tou na paralabei tin mhxani. EFTYXOS pige mia ora prin to rantevou stin trapeza na dosi tin epitagi kai ton trexane stin astynomia!!! Fysika o typos afantos meta .... Fetos perase dikastririo gia tin epitagi .... ean tsekareis tin IP tou client_pc pou exei syndetei o typos sto yahoo - ggogle - msn - klp, tha deis oti einai apo kapia xora tritou kosmou. (nigiria stin periptosi tou filou mou) Γκέκε?? Σου στέλνει ένα πέτσινο τσεκ και σου λέει έρχετε ο δικός μου να πάρει την μοτό (το στήνουν σε αργίες συνήθως) Πας Δευτέρα στην Τράπεζα να πάρεις τα ζεστάπουλα και πέρνεις τον μπέο και ο αραπάκος την μηχανή σου.. Τυχαίο? δεν νομίζω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάνε το εξής: Ετοίμασε ένα Proforma, δηλαδή ένα έγγραφο που αναγράφεται η συμφωνία σας, η τιμή, η μοτοσυκλέτα και ο τρόπος πληρωμής (μετρητά με wire transfer στον τραπεζικό σου λογαριασμό). Το στέλνεις καθώς αναγράφεται η συμφωνία σας, και δεν κάνεις τίποτε άλλο μέχρι να λάβεις τα χρήματα (όχι να σε πληρώσει εκείνος, αλλά εσύ να δεις τα χρήματα διαθέσιμα στο λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπο). Τότε, εκτελείς σύμφωνα με τα προσυμφωνημένα στο Proforma Invoice που του έχεις στείλει. |
|
|||
|
|||
Χθες ήρθε του κολλητού μου από Αγγλία με φορτηγό. Κόστος 230 ευρώ με απόδειξη.
|
|
|||
|
|||
Πολύ δούλεμα πέφτει παιδιά. Μην τσιμπάτε έτσι...
|
|
|||
|
|||
το είπαμε ,το ξαναείπαμε και το ξαναλέμε....αλλά ποιός μας ακούει?????
τελικά,όσο υπάρχουν θύματα,θα υπάρχουν και οι αετονύχηδες. ίσως τελικά πρέπει να χάσει άλλος ένας την μηχανή του για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι! με τις υγείες σας κύριοι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι είναι λέμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήν το σκέφτεσαι καν, πες ότι δεν το είδες, και επίσης προσποιήσου ότι δεν μας το είπες γιατι κατά τη γνώμη μου σου βγάζει μια εικόνα ευκολόπιστου...Παιδιά σκεφτείτε απλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και ξέρουν ότι υπάρχει κόσμος που δεν σκέφτεται τόσο εις βάθος, και που έχει ανάγκη από δουλειά, απο δόξα, από χρήματα, έχοντας ως ελπίδα να εξαπατήσουν κάποιον.. Αν συλλάβουμε πόσοι ανθρωποι συνδέονται στο δυαδίκτιο πιστεύω θα ταρακουνηθούμε... Αυτά.... Το νου σας... Βασικά θα το πω γιατί το έχω ξεπεράσει, κάποτε είχα ένα Bmw 750 iL του '90 μοντέλο... με πινακίδες tsoll (αν το γράφω σωστά), λόγω της ιδιότητας μου του ναυτικού(θα έχετε δει κάποιες στήλες πώλησης ναυτικοί-αλλοδαποί-αναπηροι, είναι χωρίς φόρους..)... Οι πρώτες εντυπώσεις μου ήταν η υπερβολική αίσθηση ασφάλειας και στιβαρότητας καθώς και ποιότητας του αμαξιού, αλλά κατόπιν συνειδητοποιώ με πικρία ότι το πλείστον των ατυχημάτων γίνεται διότι το 90% αδυνατεί να αγοράσει ασφαλές αυτοκίνητο λόγω φόρων και κόστους συντήρησης.... Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο μεταχειρισμένο κοστιζε τότε γυρω στα 7 εκατομμύρια δραχμούλες κι εγώ το αγόρασα 1,600,000... Για να μην μακρυγορώ με παρενθέσεις, επειδη το είχα αγαπήσει αυτό το αμάξι ήθελα να το πάρει κάποιος και να το εκτιμήσει... Και πάλι για να μην μακρυγορώ το πήρε ένας από αυτούς τους Ελληνες πειστικούς τύπους που τον βλέπεις και λες τι επιχειρηματίας γατόνι είναι αυτός, και με τον ίδιο τρόπο μου δίνει κατι επιταγες μιας ελβετικής τράπεζας, και λεω ω ρε μάγκα τι γίγαντας ειναι αυτός.... Πετσινες για να μη μακρυγορώ οι επιταγές, κατά σύμπτωση από γνωστό αστυνομικο μαθαίνω έχει 3 φακέλλους και σωρεία τέτοιων αδικημάτων στην αστυνομία, και ρωτώ εγώ..... Εγώ που πήγα με τις καλύτερες των προθέσεων, πίνοντας τέτοιο ποτήρι είχα άδικο να θέλω να του κάνω κακό και να πάω κι εγώ στην άλλη άκρη που ήταν κι αυτός? Γι αυτό προσέχετε.... Last edited by Capitain; 07-11-2010 at 00:24. Λόγος: Προσθήκη σκέψεων, διορθώσεις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΑΠΟ ΕΕ..... | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 27 | 04-11-2010 11:58 |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
ΣΕ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΕΟ ???? | habu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 27-07-2010 15:03 |
ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΕ 26 GPIXELS ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 29-03-2010 13:54 |
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ !!! | wolferin | Ανέκδοτα | 3 | 27-02-2009 15:19 |