|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και πολυ αντεξα...
Απόσπασμα:
Λες ε; Αυτο το εκτεθειμενο ψυγειο λαδιου ομως απο κατω ρε παιδι μου, πολυ με αγχωνει. Φαντασου να το βαλω χωμα και ν αρχισουν να κοπανανε πανω του πετρες και οτι αλλο περναει κατω απο την μηχανη. Επισης, το μπροστινο φτερο δεν νομιζω οτι θα τα καταφερει σε καμια χοντρη λασπουρια. Βλεπω τρελα μπουκωματα! |
|
|||
|
|||
Καλές βόλτες Ηλία!
|
|
|||
|
|||
Ηλια καλοριζικο!
την αλλη βδομαδα φευγω για γαλλια . Οταν γυρισω θα ποσταρω Εκδρομη ΣΚ χωμα Κλημεντι κορινθιας Τρικαλα με σκηνακια. Θα σου δωκω το Κτμ βρε τρελε !!! δε θα εχει και λασπες να κολησουμε υπολογιζω 17-18 ιουλιου, κανε τα κουμαντα σου!! |
|
|||
|
|||
Οκ.Καλα να περασεις πρωτα απ ολα και τα λεμε.
|
|
|||
|
|||
πάντα το ξεχνάς το avatar σου γιατιιιι ?
καλοτάξιδο ρε μια χαρά σε βρίσκω........ πόσο διαφορά είχε με το ktm ? (χρηματικά) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν θελω να μιλαω για τα χρηματα, γιατι μου ρχεται να κλαψω. Αστο, μην το συζητας καθολου. |
|
|||
|
|||
ετσι ειναι παίχτη μου..απο τα ψηλά στα χαμηλά δύσκολα χωνεύετε κ αντέχετε!!..μια χαρά έπραξες..οτι ευχαριστεί εσένα..μια ζωή την έχουμε κ αυτή όλο με εμπόδια!!!..καλά χλμ!!
|
|
|||
|
|||
Πάντα σε χαρές το νέο σου απόχτημα
|
|
|||
|
|||
μην κολας πουθενα ! η ζωη δεν τελειωνει εδω!
μαλλον και εγω θα δωσω το gs για τους ιδιους λογους που σκεφτηκες! θυσια για την οικογενεια λοιπον!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα ομως θα ηταν ενα μηχανακι με δυο χρονια εγγυηση σ αυτα τ ανταλλακτικα. Τι αλλο θα μπορουσε να μου συμβει; Μονο κινητηρας μαλλον, αλλα, ειπαμε, τα boxer δεν σπανε δεν χαλανε. Μονο τα περιφερειακα σπανε και χαλανε! Απο κει και περα, πανω απο 180ευρω για σερβις δεν ειχα δωσει ποτε. Και για τακακια; 25ευρω το καθενα, οχι 50 που ηθελε το ΚΤΜ. Τεσπα.Προχωραμε παρακατω! Ολα ειναι εμπειριες. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 09:27 |
η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 20:06 |
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 16:21 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 19:22 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 18:14 |