|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW Jacket Rallye 2 Pro grey/black
Απόσπασμα:
Μας έβγαλες τα μάτια... άν θές γράφε Ελληνικά και ΟΧΙ κεφαλαία όπως όλοι μας!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Εχω αγοράσει αρκετά πράγματα από το το internetομάγαζο και είναι αξιόπιστο επίσης μόλις κάνεις εγγραφή έχεις 10% έκπτωση για πάντα είναι σοβαροί και πουλάνε αυθεντικά πράγματα μέχρι και ανταλλάκτικα αν τους κάνεις email! Απλά έχεις τα 17 ευρώ μεταφορικά και έρχονται τα πράγματα μια εβδομάδα περίπου μετά από την πληρωμή! Είμαι από αυτούς που θα θέλανε να υποστηρίξουν τα καταστήματα και κατά καιρούς το κάνω αλλά όταν βλέπεις διαφορές της τάξης των 30 - 40% πρέπει να υποστηρίξεις και την τσέπη σου εάν φυσικά δεν είσαι εφοπλιστής!
|
|
|||
|
|||
παντως νομιζω οτι το ερωτευτικα το συγκεκρυνενο μπουφαν και θα το παρω και εγω οποτε αν ειναι να το παρεις απο εκει πες μου μηπως τα παρουμε μαζι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW RALLYE 2 JACKET | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 04-09-2010 21:42 |
Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 09:10 |
Dainese Black | soter3gm | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-05-2009 23:21 |
Jacket Colori with Airbag Black | Gazi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 19-02-2009 12:27 |