|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητούνται παλαιοί Η/Υ για δωρεά σε σχολεία !
μπραβο σας!ωραια ιδεα!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα και από εμένα, ωραία κίνηση! Έχω 2 οθόνες 17'' CRT σε άριστη κατάσταση. Παρακαλώ ενημερώστε με για το μέρος και θα τις φέρω.
(εννοείται ότι θα ήταν καλύτερα οι οθόνες να ήταν TFT αλλά αυτές έχω) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγες ημέρες υπομονή να δούμε τι θα μαζευτεί, και θα βγάλουμε κάποια ανακοίνωση πως θα γίνει η αποστολή. Εαν μπορείς προς το παρών, να τις βάλεις σε κανένα κουτι, την καθεμιά, θα ήτο ευχής έργου... Μερσί... Αργύρης Καρδίτσα |
|
|||
|
|||
Εκτός από οθόνες και pc μπορούμε να στείλουμε και άλλα περιφεριάκα..όπως printer-scanner..?
|
|
|||
|
|||
και βέβαια!!!
|
|
|||
|
|||
Thank u...θα ψάξω τα μπαούλα και ότι άλλο μπορώ να "τσιμπίσω" και θα το βάλω στην άκρη..ελπίζω να μαζέψουμε υλικό..
|
|
|||
|
|||
Εχω καποια Hardware κομματια καρτες γραφικων κατι μνημουλες επεξεργαστες και 2 μητρικες και κατι αλλα ψηλα αν βολευουν οκ. Επισης αν μπορω να βοηθησω στο στησιμο λογω ιδιοτητας πολυ ευχατιστως... :sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eχει προσφέρει και ο georged 2 monitor, άρα μπορούνε να παραδώσουμε κανένα ακόμη σύστημα κομπλε... Για αποστολή δεματών, θα δούμε πως θα γίνει.. Για στησίματα θα τα αναλάβω εγώ όλα, Δεν υπάρχει θέμα.. Ευχαριστώ για την προθυμία σου και την προσφορά σου. Αργύρης |
|
|||
|
|||
Έχω έναν εκτυπωτή που του λείπουν οι οδηγοί και τα μελάνια. Γίνεται δεκτός;
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ παιδια!!! Εκτυπωτης, pc, οθονη( με ..πωπο !) με λιγο ...χαδι ειναι αστερια!!!
Τα λεμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτηση για βαση iPhone σε Adv | Benjamako | Διάφορα | 4 | 16-12-2009 12:04 |
Αναλυτικά τα σχολεία που κλείνουν λόγω της γρίπης | riko46 | Υγεία | 4 | 16-11-2009 01:44 |
Ζητούνται βαλίτσες | pap | Ζήτηση | 2 | 25-07-2009 12:58 |
100 ασθενοφόρα (δωρεά της ΕΕΕ), κάθονται κ' σαπίζουν .... | NNN | Ελλάδα | 11 | 19-07-2009 01:44 |
Λετονία-κλήση ή δωρεά οργάνων? | S.T | Κόσμος | 8 | 26-06-2009 16:09 |