|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: HOW SECURE IS MY PASSWORD?
Γιατί Στρατή ;
|
|
|||
|
|||
Γιατί μπορεί εύκολα να loggάρουν το τι γράφεις και σε συνδιασμό με την IP που θα δουν να προέρχεσαι (ειδικά κάτι εταιρικές στατικές), μπορούν να αρχίσουν την επιθεσούλα και να τους έχουμε προετοιμάσει και κατάλληλα εμείς.
|
|
|||
|
|||
Δεν βάζουμε τους δικούς μας κωδικούς.
Βάζουμε κάτι παραπλήσιο, πχ τον ίδιο αριθμό γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων, για να δούμε την ισχύ του κωδικού μας. ΠΧ: -ένας κωδικός του τύπου:1234, ή αβγδ, σπάει εύκολα. -Ένας κωδικός του τύπου : 1234$%^κλθηΠ δε σπάει, πρακτικά.... |
|
|||
|
|||
It would take a desktop PC about 846 billion years to crack your password
και δέν έβαλα το password Μου το κανονικο... |
|
|||
|
|||
ουτε εγω εβαλα το αληθινο γιατι το φοβηθηκα αλλα αν θελει ο δημιουργος ας το γραψει με ενα edit να προειδοποιει καποιον για αποφυγη μεγαλων λαθων
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη, στην πληροφορική ακολουθούμε μια αρχή ….που λέει σε γενικές γραμμές το εξής: οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε με όποιο τρόπο μας ζητήσει κωδικούς πιστοποιητικά, προσωπικά δεδομένα κλπ… δεν τους αποκαλύπτουμε , δεν τους γραφούμε, δεν τους τυπώνουμε …. !!!!
Καλώς η κακώς ο κάθε άνθρωπος της σημερινή αποχή χαρακτηρίζεται σαν άτομο από κωδικούς και αριθμούς που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με περιουσιακά η προσωπικά στοιχειά ….πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ υποψιασμένοι……. Για περισσότερες πληροφορίες «Κοινωνική μηχανική» Wikipedia …έχει ενδιαφέρον….!!!! Ι.Γ Σίγουρα όλοι θα θυμάστε το έργο «Catch me if you can”Leonardo DiCaprio & Tom Hanks Αυτή ήταν περίπου η αρχή….!!!! Last edited by sliv; 28-09-2012 at 22:15. |
|
|||
|
|||
:thumbup::thumbup: Στρατη
|
|
|||
|
|||
Μην μπαίνετε στον κόπο να μπείτε σε τέτοιου είδους sites.απλά το κάνετε ευκολότερο για τους επιτήδειους πού την έχουν στήσει,κι ως γνωστόν,ότι κλειδώνει,ξεκλειδώνει
send from my white beast Galaxy-i9300. |
|
|||
|
|||
It would take a desktop PC about 10 tredecillion years to crack your password
οχι το δικο μου φυσικα |
|
|