|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πλαϊνά πλαστικά μετά απο πτώση...
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο άλλα forum, αλλά σε αυτό οφείλω να ομολογήσω οτι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωραιος!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Σάκη βάλτα όλα τους παίρνει κανονικά! Αρκεί να προλάβεις πριν την πραγματογνωμοσύνη να πεις στον μάστορα τις σκέψεις σου! Εγώ έβαλα και ζελατίνα και acrapa με μόνο πρόβλημα την εχτρα βάση της ζελατίνας που πλήρωσα εγώ (175 ευρά) αλλά αν αναλογιστείς τα 450 είναι λίγα, όσο για την acrapa την περνάνε σαν εξάτμιση BMW μιας και αυτό το μοντέλο το εισαγουν αποκλειστικά και μόνο αυτοί! Για τα πλαστικά του ΄08 δεν έχω άποψη αλλά αν τα αλλάξεις όλα δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνουν!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σακη για να βαλεις τα πλαστικα απο το 09 εκτος του οτι πρεπει να τα αλλαξεις ολα (φτερο, καπακι ρεζερβουαρ, πλαινα πλαστικα και πλαινα μεταλλικα "φιλετα") πρεπει να αλλαξεις και τη βαση του φερινγκ σιγουρα για να μπορουν να κουμπωσουν τα πλαστικα, γιατι ειναι διαφορετικη απο το 08 και επειτα. |
|
|||
|
|||
Ούτως η άλλως θα αλλαχτούν: Μπροστινό πλαστικό, όλο το μπροστινό υποπλαίσιο, η ζελατίνα, η βάση της ζελατίνας, και τα πλαϊνά πλαστικά. Το καπάκι απο το ντεπόζιτο βέβαια δεν θα αλλαχθεί, δεν έπαθε τίποτα.
Πάντως κατέληξα να μην βάλω τελικά τα πλαστικά απο το '08, παρα μόνο το φέρινγκ του adv με την βάση του. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=sakis656;104892]Ούτως η άλλως θα αλλαχτούν: Μπροστινό πλαστικό, όλο το μπροστινό υποπλαίσιο, η ζελατίνα, η βάση της ζελατίνας, και τα πλαϊνά πλαστικά. Το καπάκι απο το ντεπόζιτο βέβαια δεν θα αλλαχθεί, δεν έπαθε τίποτα.
Πάντως κατέληξα να μην βάλω τελικά τα πλαστικά απο το '08, παρα μόνο το φέρινγκ του adv με την βάση του.[/QUOTE] Ρε'συ Σακη μας εστειλες.............. |
|
|||
|
|||
[quote=BOXER;106029]
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Γερμανία γιορτάζει την πτώση του Τείχους | riko46 | Κόσμος | 1 | 09-11-2009 22:54 |
Η πτώση μετεωρίτη στη Λετονία ήταν διαφημιστικό τρικ | skippybi | Κόσμος | 4 | 31-10-2009 15:30 |
Τα Ζώδια μετά το SEX | pepax66 | Ανέκδοτα | 1 | 16-09-2009 20:24 |
Χειμωνιάζει από την Κυριακή με βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας | wolferin | Ελλάδα | 14 | 07-09-2009 15:56 |
Ψάχνω να βρω πλαϊνά tankbags για F800GS | Victor | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 08-07-2009 20:16 |