|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συμβουλές για αγορά ενδοεπικοινωνίας
Απόσπασμα:
Επίσης όταν με το καλό χαλάσει αυτό που έχω!!! θα πάρω αυτό (ιδιο απλα πιο αεροδυναμικο και καλύτερη συνδεση των ακουστικών-μικροφώνου!)και αισθητά πιο στεγανό στην βροχή! |
|
|||
|
|||
εσύ αμέσως να βάλεις το χέρι όσο πιο Βαθειά μπορείς Νικόλα!!! ως γνωστόν ο τσαμπας ζει (σπαμ--δες το επόμενο που θα πάρω!!--όταν με το καλό χαλάσει αυτή που έχω ή αποφασίσω να...αναννεωθώ!!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει και ραδιόφωνο που με ενδιαφέρει |
|
|||
|
|||
λοιπόν...δεν μπορώ να αποφασίσω...θα επανέλθω με το ιδιο ερώτημα σε λίγο καιρό...όταν θα πλησιάζει ο καιρός να φέρω την μηχανή εδώ που πλεον ζω και εργάζομαι...ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!
|
|
|||
|
|||
Έχω το bt2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Αν μου διαλυθεί μάλλον θα πάρω το scala rider g4 To interphone παίζει πολύ, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν με πείθει κιόλας. |
|
|||
|
|||
Λεπτα ακουστικα που μπορω να βρω για την κινεζια...σαν τα παρακατω αλλα οχι ΒΤ2 μην πλερωσω σαν 2 κινεζιες...???
Δωστε τα φωτα σας ωρε παιδια γιατι την εχω και την κοιταω κανενα 6μηνο...!!! Last edited by asotosios; 20-12-2012 at 16:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δοκίμασε σε καρταστήματα με είδη μουσικής ή εναλλακτικα σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||