|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προταση για βόλτα τον Οκτωβρη
Θεσσαλονικη-Πτολεμαιδα-Νυμφαιο-Καστορια.
Καστορια-Νεστοριο-Πευκος-Χρυση-Κονιτσα-Παπιγκο Παπιγκο-Αριστη-Μονοδενδρι-Κηποι-Γιαννενα Γιαννενα-Συρρακο-Καλαρυτες Καλλαρυτες-Χαλικι-Ανθουσα-Χωρια Ασπροποταμου-Ελατη. Ελατη-Χρυσομηλια-Καλαμπακα-Γρεβενα-Θεσσαλονικη Οτι καλυτερο για τον ανδρα Για τη γυναικα... δεν ξερω!!! |
|
|||
|
|||
Πασχαλη δε σε ξερω
αλλα σα να σε ξερω ! Καπου μεταξυ τριτης και τεταρτης μερας βαλε και : Γιανννα - Ανατολ. Ζαγορι (Νεγαδες- Φραγκιαδες) - Βωβούσα - Περιβόλι - Σμιξη - Σαμαρινα - (Γαναδιό?) - Κονιτσα - Παλιοσελι - Βρυσσοχωρι - Μονοδενδρι - και πισω Γιαννενα. Super εποχη με τις οξυες να κοκκινιζουν και να μαδανε... |
|
|||
|
|||
Κουταβι.....Οταν θα έρθεις στα μέρη μου θα σε μάθω ΚΑΙ να οδηγας ΚΑΙ να τρως |
|
|||
|
|||
Έχω λιώσει λεμεεεε!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είναι ο γιός του ανέμου.... |
|
|||
|
|||
Με ξερεις!!!
Εχουμε παει και οι δυο Γανναδιο και Lofoten με μηχανη Oποιος ξερει ομως ειδικα αυτο το χωριο ειναι εξ' ορισμου φιλος μου!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και απένταρος,τα κανονίζω φίλε Αντώνη...
τέλος Αυγούστου,γεροί να είμαστε.. Μυτιλήνη - Αιβαλί - Σέρρες - Θεσσαλονίκη - Σέρρες - Αλεξανδρούπολη - Αιβαλί - Μυτιλήνη... (πες στην Μάγδα πως η Ελλάδα είναι πιο επικίνδυνη από την Τουρκία..) |
|
|||
|
|||
Χμμμ! Σκέφτεσαι καθόλου μια εξόρμηση εκτός Ελλάδος? Λέω τώρα εγώ.
Last edited by Al Bandy; 10-08-2013 at 16:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης εκτός από ξεναγό θα χρειαστείς και διαιτολόγο όταν γυρίσεις. Πέρα από την πλάκα τα μέρη είναι απίστευτης ομορφιάς και ο Γιάννης ξέρει κάθε δρομάκι εκεί πάνω. |
|
|