|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Τουρκια!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μιλαμε για την Αυστραλια που εκει δεν μπορεις να πεις πια ειναι τα περισσοτερα βαραντερο της αστυνομιας "η τα ιδιωτικα........στοιχεια του 2013 τα οποια μου μετεφεραν τηλεφωνικως απο εκει κατω. Εξάλλου το GS δεν στερειται ασφαλτινης συμπεριφορας και μαλιστα, σε καποιες περιπτωσεις, καλυτερης του Βαραντερο....... Δεν ξερω εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση, νομιζω δικαιλογημενα για Αυστρια μερια.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τον λόγο που εξηγείς ότι το πόσταρες,όντως μου κάνει εντύπωση και εμένα Γιώργο,δεν εξηγείται αυτό το πράγμα,με τίποτα!!! Πέρα από την πλάκα,τυχαία δεν τα πήρανε,κάποιοι λόγοι υπήρχαν,οικονομικοί,κάποια συμφωνία,κάτι άλλο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
προσφορες ειναι αυτα και μειωδοσιες .............και τα μετα ειναι και τα after sales service ανταλακτικα και πολλα αλλα........αλλα σε βασει ειναι διαγωνισμοι........
μην τσιμπατε.........ο ζορζ Π ξερει τη κανει....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι σαν να διαβαζεις οτι η ΤΟΥΟΤΑ ειναι πρωτη σε πωλησεις στην Γερμανια!!!!! Απόσπασμα:
Για σκεψου, εκει που δεν ειναι Ελλαδα που η τιμη ειναι το Α και το Ω, να χωνεται ενας σχιστοματης σε....Δημοσια Υπηρεσια οπου η BMW ηταν χωρις αντιπαλο!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αν και δεν ειναι απο ευρωπη, αλλα αν βρεθειτε προς ασια μερια μην κανετε την λαλακια και προσπαθειστε να ξεφυγετε απο κανεναν μαλαισιανο cop, γιατι?
δειτε |
|
|||
|
|||
Ελληνικη αστυνομια
Σεντ φρομ αιφον |
|
|||
|
|||
Ναι, γιατί δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.....
|
|
|