|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ -Γ.Γ. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μπορείς να προτείνεις καμιά δεκαριά για να ξέρουμε ποιούς εννοείς;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
περί μή χείρονος - βελτίστου: ???????? Γιά απαντήστε, ΓεώργιεΠ. Παρακαλώ, που λέει και ο φάρος της δημοσιογραφίας Παπαγιάννης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η φασολάδα πειράζει μόνο, κι αυτή το βράδυ... Όνειρα θερινής νυκτός. |
|
|||
|
|||
οταν σταματησουμε να περιμενουμε τις λυσεις απο τους εθνοσωτηρες...και κανουμε κατι για να αλλαξει αυτη η κατασταση...τοτε θα δεις οτι ειναι πολυ περισσοτεροι απο δεκαριά...!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εισαι παλιο μελος κι ας εχεις μονον 11 μηνυματα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν διαβαζεις το φορουμ.......αφου λοιπον το διαβαζεις γιατι δεν σε ειδα τοσο καιρο να γραφεις κατι για τα 2,000,000 που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009 και αποκαλεσθηκαν ηλιθιοι κι ενα σωρο αλλα νεοελληνικα? γιατι δεν σε ειδα να γραφεις κατι για τα κοσμητικα επιθετα (και το ανεγκεφαλοι επισης εχει αναφερθει) που γραφονται απο τον Ιουνη του '12 για τα 3,000,000 που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ? Σε παρακαλω λοιπον να διαβασεις ολα τα πολιτικα νηματα, απο Οκτωμβρη του 2009, ουτως ωστε να τυχεις του δικαιωματος να εκφερεις γνωμη για τις ορολογιες που χρησιμοποιουμε εμεις οι αλλοι......και κυριως εγω. Αν διαβαζες τα παλιοτερα πολιτικα ποστ θα διεπιστωνες οτι χρησιμοποιω λεξεις που χρησιμοποιησαν πολυ πριν εμενα αλλοι για πολιτες ψηφοφορους....και καλα εκαναν δηλαδη, δεν τους μεμφομαι γιαυτο. Υπο αυτο το πρισμα θα ξανα αποκαλεσω ανεγκεφαλους τους 600,000-700,000 αφου ΠΡΝ ψηφισουν δεν ανοιξαν τα στραβα τους για να μαθουν κι εφοσον μετα απο την γνωση που απεκτησαν, του τι εστι Χ.Α. και Μιχαλολιακος, εξακολουθουν να τον ψηφιζουν...........προσεχε τι λεω ΨΗΦΙΖΟΥΝ. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να σου απαντησω Χρηστακη μου? ε, τι? Να απαντησω στο ''ηλιθιος'' που τοσο εντεχνα με αποκαλεις? Υπαρχουν επιπεδα κι επιπεδα και δεν κατεβαινω στο δικο σου......σορρυ. Χρηστακη, κατσε στην μπανιερα της Εκαλης κι ασε εμας τους πολεμιστες ειλωτες των Ν.Προαστιων να συζηταμε, διαπληκτιζομαστε, να αφουκραζομαστε.......και ολα αυτα τα απλα που κανουν οι κοινοι θνητοι μη προνομιουχοι των Β.Προαστιων και παρόλα αυτα να πινουμε καφε μαζι............... Δεν μας φτανεις ουτε στο μικρο το δαχτυλακι μας......... Σοβαρεψου...... |
|
|||
|
|||
Last edited by tattoopanther; 18-09-2012 at 12:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν κατεδωσε την χωρα του...δεν παρεστη αναγκη να το κανει διοτι κατεδωσε τους συντροφους του εκει στο τελος της 10ετιας του '70 για να μην φαει 20 χρονια φυλακη (αφαγε μονον 13 μηνες), ποσο απεχει νομιζεις να καταδωσει την χωρα του με το πιστολι κολλημενο στον κροταφο? ναπο μου.........συγκεντρωσου.......στα αξιοπιστα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως και σου έχω ξαναπεί ότι, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, ρώτα με πρώτα. Έστω και με ΠΜ, αν ντρέπεσαι. Οικτρό και τραγικό και μόνο που το σκέφτηκες. Να μιλήσω, έτσι δημόσια στο forum, για συμφορουμίτη. Μην μπερδεύεις το αν κάνει κάποιος καλό ή κακό στο forum, το παρεάκι σου κλπ, με το ότι σε αποκάλεσα ΄ηλίθιο΄. ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. Όσο για την σοβαρότητα βρε Γιώργο μου, πού να την βρω? Για αυτό προσπαθώ να κάνω παρέα με σένα στο forum, για να δω πώς φέρονται οι στα ψηλά επίπεδα σοβαροί και πετυχημένοι άντρες και να αντιγράψω... Αλλά παρ΄ όλες τις προσπάθειές μου, εσύ... τσου. Last edited by ckk; 18-09-2012 at 12:56. |
|
|