|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βάση Zumo 660 για Ram mount
Χίλια ευχαριστώ Μιχάλη, θα επικοινωνήσω μαζί σου αύριο(είμαι εκτός Αθηνών τώρα-Σαρωνίδα), να περάσω...
|
|
||||
|
||||
Γιώργο, για την σύνδεση με το ρεύμα, έχεις δυο επιλογές ...
Ή συνδέεις κατευθείαν πάνω στην μπαταρία, που έχει όμως το disadvantage οτι θα τροφοδοτείται και με κλειστό τον διακόπτη της μηχανής, ή το συνδέεις στο φις του αναπτήρα - γδέρνοντας λίγο τα καλώδια. Παρεμβάλοντας και μια ασφάλεια, είσαι ΟΚ ... Κι εγώ, έτσι το έχω κάνει στο RT ...
|
|||
|
|||
Νίκο σε ευχαριστώ. Να γδάρω τα καλώδια δεν υπάρχει περίπτωση σε δανεικό υλικό, δεν θέλω να το καταστρέψω. Αν όμως τα καλώδιά του μπαίνουν απευθείας στην μπαταρία, τότε θα πάρω τις απολήξεις και θα το περάσω απο "Switched" σημείο της μηχανής.
Μιλ μιρσί |
|
|||
|
|||
Έχω ήδη βάλει ανταπτορα για πρίζα - αναπτηρα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χαρίζεται βάση Touratech για Zumo 550! | Jefe | Χαρίζεται | 14 | 15-04-2011 16:21 |
ΒΑΣΗ GPS ZUMO 550 ΚΑΙ RAM MOUNT! | mrdaellis | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 3 | 21-01-2011 14:38 |
Ενδιαφέρον για αγορά GARMIN ZUMO 660 | KAS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 76 | 23-03-2010 01:16 |
Πωλείται βάση Touratech για Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 31-05-2009 13:59 |