|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΤΟΛΗ REVIT CAYENNE PRO
Να'σαι καλα Βασιλη,καλα ταξιδια....
|
|
|||
|
|||
Συζητιέται και ανταλλαγή με την αναλογη διάφορα με τα εξής ΜΟΝΟ: iPhone 4s,IPad 2 ή 3 και samsung galaxy s3.Αναλόγως κατάστασης θα συζητηθεί και η διαφορα.Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη κατάσταση και να είναι μέσα στην εγγύηση(μιας και πρόκειται για ηλεκρονικα είδη)
|
|
|||
|
|||
Τρομερό το μπουφανάκι Τασούλι...
|
|
|||
|
|||
Kαι το παντελονακι επισης Θοδωρη ,ξερεις οτι ο φιλος σου αγοραζει παντα ''καλα'' πραγματα
Last edited by tasosbob; 25-09-2012 at 23:25. |
|
|||
|
|||
ΝΕΑ ΤΙΜΗ 550 ΕΥΡΩ..........
|
|
|||
|
|||
Περιμενουν ολοι να κρυωσει ο καιρος
Καλοπουλητα! |
|
|||
|
|||
Ξέρω γω βρε Πασχάλη μάλλον αυτο περιμένουν.Ξέρεις στην Ελλάδα είμαστε της τελευταίας στιγμής.Ευχαριστώ παντως |
|
|||
|
|||
Άποψή μου...
Φίλε μου κράτα την... Πολύ καλή στολή κι έτσι όπως πάει το πράγμα για όλους μας... δύσκολα θα βρεθούνε "μπικικίνια" να αγοραστεί κάτι αντίστοιχο μελλοντικά! Αλλά... εσύ ξέρεις καλύτερα! Spam off Last edited by ckalfas; 17-10-2012 at 01:28. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε μου αυτο συζητουσα προχθες με ενα παληκαρι απο κοζανη (που μου εκανε μια ευγενικη προσφορα αλλα...)και του ειπα αυτο ακριβως που μου ειπες.Καλυτερα να δωσω το spyke 10HP jacket που φοραω κανα κατοσταρι και να κρατησω την στολη παρα να την σκοτωσω.Το κακο ειναι οτι λογω οικογενειας (2παιδια πλεον) δεν εχει ταξιδια κτλ και θα παει αχρησιμοποιητη,γι'αυτο και μονο σκεφτομαι να την δωσω |
|
|||
|
|||
Καλησπερα απο κοζανη !!!
Να σε καλα τασο για τα καλα σου λογια Ακομη την χαλβαδιαζω αλλα η τσεπη λεει τα δικα τις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Revit Cayenne Pro | babis 21 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 22-03-2011 15:24 |
Revit Cayenne Pro | emix | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 09-06-2010 12:13 |
Revit Cayenne Pro | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 12 | 19-01-2010 09:01 |
REVIT CAYENNE | dim1150gsa | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 15 | 03-01-2010 05:29 |