|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ABS συχνο προβλημα
Απόσπασμα:
σωστος!! |
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ το ΠΡΟΒΛΗΜΑ συνεχίζεται την πήγα στο συνεργείο μου ΕΔΩ ΣΤο νησί και ο εγγεφαλος σημείωσε βλάβη στο πίσω φρένο. Να σημειώσω πως δεν τσεκαρε τα ΑΛΛΑ που λέγαμε( αισθητήρες κτλ). ΕΠΙΣΗΣ μου πρότεινε πριν καταλήξουμε να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ μονάδα να αλτην ανοίξουμε ΜΗΠΩΣ τη γλιτώσουμε φθηνότερα. Τι λέτε ΕΣΕΙΣ; Να την ΠΑΩ στο εξουσιοδοτημένο στη Χίο ΜΗΠΩΣ;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδες τελικα επειδη και απο το εξουσιοδοτημενο της Χιου μου το καταδικασαν,θα κανουμε μια προσπαθεια ανοιγματος του εγκεφαλου του ABS ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ KATI απλουστερο.Αν αποτυχει προτεινετε να παω στο 2χιλιαρο για να εχω υσηχο το κεφαλι μου η την αλλη λυση του motoz(site ειναι η μαγαζι αληθεια?)?
|
|
|||
|
|||
Πρόσεχε γιατι του φίλου μου οταν του παρουσίασε το θέμα ήταν στη Χίο, τους το πήγε και του είπαν οτι παει για μονάδα, ενώ το πρόβλημα ήταν ένα διακοπτακι τελικά!!
Καλα ξεμπερδεματα! |
|
|||
|
|||
ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα σε μοντελο του 05,,πρωτη διαγνωση..αλλαγη μοναδας...αλλα με δευτερη ματια(και τα δυο ΟΧΙ σε εξουσιοδοτημνο) το ρποβλημα διορθωθηκε με αλλαγη υγρων και καθαρισμα του ποτηριου των υγρων..απο ο,τι μου ειπε ο μηχανικος ανεβαζουν τα υγρα θερμοκρασια αφηνουν υπολειματα και αυτα μενουν χαμηλα και δεν λειτουργει σωστα...εμενα αυτο λυθηκε με τον τροπο που περιεγραψα και ειναι μια χαρα!
|
|
|||
|
|||
ξεχασα να πω οτι εγινε και ελεγχος του αισθητηρα και αντικατασταση αλλα συνεχισε το προβλημα..μεχρι που λυθηκε με το καθαρισμα..επισης καποιοες μηχανες εχουν αλλαχτει οι μοναδες χωρις να περαστει η διαδικασια στον εγκεφαλο και χρειαζεται φορμαρισμα στον υππολογιστης της αντιπροσωπειας
|
|
|||
|
|||
περαστηκε στον εγκεφαλο και αυτος διεγνωσε το προβλημα, ενω τσεκαρε ολες τις παραμετρους που ακουσα απο εσας εδω μεσα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
MOTOZITA τελεία gr Δες και αυτά Integral ABS Modulator repair - Michael Cryan's Photos ABS Modulator failures - ADVrider |
|
|||
|
|||
ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ "ΑΝΟΙΞΕ-ΚΛΕΙΣΕ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΚΑΝΕ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ....
ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Last edited by mpekas kostas; 18-02-2013 at 20:41. |
|
|