|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING
Μουρτερη απιθανη παραλια
|
|
|||
|
|||
απο το επομενο σκ μεσα μια και η προταση μου αρεσει πολυ!εχεις καμια συγγεκριμενη παραλια κατα νου?τα περισοτερα σκ του καλοκαιριου ανεβαινω Εβοια αφου ειναι ο παραδεισος του ελευθερου καμπινγκ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλαμος ευβοιας...
καθαρα νερα,φτηνο φρεσκο ψαρακι και καθαρο ποτακι... |
|
|||
|
|||
σουπερ ο καλαμος αδερφε και τον εχω τιμησει αλλα τελευταια τον αποφευγω γιατι γενικα ειναι μικρη παραλια και με σκηνες και τεντες πιανεις πολυ χωρο και μπορει να ενοχλουνται οι υπολοιποι λουομενοι .προτιμω κατι σε πλατανιστο λιμνιωνα κορασιδα και γενικα παραλιες με πιο πολυ απλα
|
|
|||
|
|||
Περσυ ειχα παει Αγ.Δημητριο και Καλιανους. Παρα πολυ ωραια. Αν θα πατε απο Ραφηνα με φερυ, ενημερωστε να πιουμε καφεδακι στο λιμανι. Θα ειμαι σ/κ εκει
|
|
|||
|
|||
Για το επομενο σκ...ψηνομαι και εγω!!!
αντε καιρος να ξεκινανε τα μπανια του λαου!! |
|
|||
|
|||
μακαρι να μην μας τα χαλασει ο καιρος γιατι εδω και καποια Σ/Κ μας εχει λιωσει στην βροχη
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ CAMPING
Λοιπον το θεμα το ξαναφερνω στην επιφανεια...........ολη την αλλη εβδομαδα αποφασισα να παω camping σε μια παραλια της ευβοιας μαζι με φιλους.Αν καποιος ενδιαφερεται και εχει τον χρονο για μπανια,μπριζολες,και μπυρες διπλα στο κυμα,να με ενημερωσει...............για ποια παραλια θα διαλεξουμε ακομα ειναι υπο σκεψη ........υπαρχουν πολλες..........αλλα σιγουρα θα τα σπαει.........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ | MARK | Χιούμορ | 1 | 03-05-2010 17:19 |
ΒΟΛΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ | allen | Χρήσιμα | 2 | 20-02-2010 11:43 |
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ | MARK | Χιούμορ | 2 | 07-12-2009 19:00 |
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 05-10-2009 00:26 |
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ | essel | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 14-08-2009 11:50 |