|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αγορά κράνους απο Αμερική!.......φόρος?
αν χρειαστει να περασει τελωνειο σε περιπτωση που πας ο ιδιος για ολη την διαδικασια τα εξοδα ειναι:
15 ευρω για να σου δωσει η κουριερ τον φακελο της παραγγελιας, 3 ευρω εκτελωνιστικα εξοδα, το φπα σε ευρω, στην περιπτωση σου χοντρικα απο 290 δολλαρια στα 200 ευρω, 8 ευρω και πανω αναλογα τις μερες φυλαξης στις αποθηκες του αεροδρομιου, σε περιπτωση που το αναθεσεις τον εκτελωνισμο στην εταιρια μεταφορας ή σε εκτελωνιστη φευγει πολυ το ποσο, υπολογισε συν 70-100 ευρω, η διαδικασια τουλαχιστον εδω στο ελ.βενιζελος ηταν γυρω στις δυο ωρες για να γυρνας απο γραφειο σε γραφειο για σφραγιδες και να πληρωνεις σε τρια διαφορετικα σημεια. οι τιμες αυτες ηταν πριν δυο με τρια χρονια, τωρα δεν ξερω τι ισχυει. Last edited by J-P-HELLAS; 07-10-2013 at 23:24. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μηπως κοιταγες και ευρωπη που δεν θα εχεις δασμους? |
|
|||
|
|||
δεν έχει ακόμα κυκλοφορησει......
|
|
|||
|
|||
Μπιλυ το GPS το ειχε χαρακτηρισει δωρο ο Αμερικανος
ειχε βαλει αξια 30 ευρω το ειχαμε αφησει ανασφαλιστο για να μη χτυπαει στο ματι και παλι το ανοιξαν.... |
|
|||
|
|||
Βασίλη στην θέση σου θα περίμενα, γενικά οι αγορές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν ένα ρίσκο, ακόμα και η επιστροφή του σε περίπτωση που έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, ελάττωμα ή λάθος μέγεθος είναι ασύμφορη.
Θα μου πεις υπάρχουν οι αγγελίες, αλλά.... |
|
|||
|
|||
Δεν θα πληρώσεις κανένα τελεωνείο , γράψε στα remarks good as a gift. Θα έρθει με courrier και ολα οκ.
|
|
|||
|
|||
πριν 2.5 χρόνια πηρα απο το αμερικα παιδικό καθισματακι
recaro που δεν κυκλοφορεί ευρωπη 200 ευρο αγορα 100 ευρο μεταφορικα FEEDEX μετα απο 25 μερες μου τηλεφωνουν απο Αθηνα και μου λενε + 90 ευρο τελωνειο με ολα τα εξοδα εκτελονιστη κτλ μετα το εμαθα το παραμυθι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το παίζεις (για οτιδήποτε συμβεί μια στις εκατό που λένε) κι έρχεται ατελώς. Το έκανε φιλαράκι μ ένα Shoei XR 1100. Εγω΄δε θα το έκανα γιατί οι προδιαγραφές είναι διαφορετικές και γιατί δεν έχω εγγύηση στην Ελλάδα. Λέγοντας προδιαγραφές, δε θα σου πω για υλικά κλπ γιατί θα μπλέξουμε σε ατέρμονες συζητήσεις, που είναι καλύτερα, ποιος την έχει μακρύτερη κλπ.... Σου λέω όμως το εξής: Τα XR 1100 εξ αμερικής δεν έχουν ζελατίνα με pin lock, οπότε αν θες την αντιθαμβωτική, πας για μια 100αρα εβρά!!! Ενώ τα ευρωπαϊκά έρχονται με τα πάντα. Επίσης, εγώ μετά από 3,5 χρόνια το έκανα brand new εντός εγγύησης (το ίδιο είχα κάνει και στο παλιό μου x-lite). O άλλος γλίτωσε 100€ στην αγορά (μπορεί και λιγότερα) και δεν έχει αντιθαμβωτική, ούτε εγγύηση εντος Ευρώπης. Μη μου πείτε για νομοθεσίες κλπ, μιλάμε για άλλο προϊόν!!! Δεν εισάγεται, άρα δεν αντιπροσωπεύεται στην Ευρώπη, οπότε άμα χρειαστείς οτιδήποτε, το στέλνεις USA Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι να πάρεις, αλλά κοίτα το καλά! Από κάθε άποψη για να μην τρέχεις αργότερα! Πάντως για να μην έχεις τελωνεία κλπ, σου είπα τον τρόπο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μια αλλη λυση ειναι να τον κανεις παζαρια τον τοπικο (αφου ετσι κ αλλιως τα ευρα θα παν εξω) να ελλατωθει η διαφορα τιμης κ να το παρεις απο εδω.ουτε αγχη ουτε μεταφορικα ουτε τελωνια κτλ.εαν δε δεχτει ειναι π@π@ρας ή οντως δεν τον συμφερει κ μπαινει μεσα ο ανθρωπος. οσο για το τελωνειο πλεον ειναι ολα στην τυχη .εαν ρθουν με courier ή συστημενα τα εξοδα ειναι σχεδον σιγουρα 99%.εαν ρθουν με απλα ελτα σαν gift τα πραματα ειναι πιο δυσκολα στο να περασει τελωνειο αλλα οχι κ αδυνατο.για ταλαιπωρια δεματος κτλ δεν παιζει κανενα θεμα. |
|
|||
|
|||
Απο προδιαγραφές έχει αυτές......
All world standard, meets or exceeds the following DOT FM VSS 218 (US), ECE 22-05 (EURO PE), SAI AS1698 (AUSTR ALI A) & SG (JAPAN)S AFET Y AND TESTING SANDARDS . παρόλα αυτά σας ευχαριστώ για τις οποίες πληροφορίες μου δώσατε........ το ψάχνω κι απ την αλλη..... |
|
|