|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Σε ολα τα μχανακια μου.....(απο παπι μεχρι και το 1200)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ το δανεισμα........ανεξαρτητου αξιας μοτο και αυτο για ενα και μονο λογο......λεγεται ΤΥΨΕΙΣ,,,,αν δωσω το μοτορι μου και ο αλλος σπασει κανενα ποδαριτοτε ποιος βγαζει τα καστανα απο την φωτια και πως και εγω κοιμαμαι παλι τα βραδυα ο φιλος που ερχεται και λεει δωσε μου να κανω μια βολτα οκ... ο φιλος που λεει δωσε να παω διακοπες,,,αλλαξε φιλο....... ο φιλος που θελει να κανει φιγουρα κ.α. ας παρει οποιουδηποτε αλλου... πειτε με παραξενο και στριντζο.... δεν εχω κανενα προβλημα....... ο ΣΩΣΤΟΣ φιλος δεν θα την ζητησει ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ ,,,,,ΠΟΤΕ Το μονο που εχω κανει ειναι να δωσω 2 φορες το παπι 1 φορα ενα 650 cc και 0 φορες την πριγκηπισσα....... (υγ)Οταν εδωσα τα μηχανακια για βολτα εννοειτε δεν φυγαν απο το οπτικο μου πεδιο.... Οπως φανταστηκατε.....για εμενα η μηχανη ειναι ερωτας(οπως και για πολλους απο εμας)τρελλα.......απιθανο θυληκο.........και απλα.......πρεπει να το καβαλαει μονο ενας |
|
|||
|
|||
πριν πολλά πολλά χρόνια,είχα δώσει ένα rgv-250 μπανάνα σε φίλο με klr 250 που το είχε για επισκευή,για να πάει απο γαλάτσι κέντρο για δουλειά..μου την γύρισε κουδουνίστρα με την μπιέλα να απλώνει ρούχα.
οπότε,όποιος καεί στο κουρκούτι,φυσάει και το γιαούρτι!! |
|
|||
|
|||
το ξενο πραγμα εχει οργη ...
|
|
|||
|
|||
θα την δανειζα μονο σε ατομο που θα ειχα εμπιστοσυνη οτι θα την προσεξει πιο καλα απο δικια του (εαν πρωτα εχω δει την οδηγικη του συμπεριφορα)
|
|
|||
|
|||
Παίζει ρόλο ποιός ζητά να δοκιμάσει τη μηχανή.
Το BMW F 650 GS, σε κάποιον που ξέρω θα το δώσω. Το Hayabusa, θα το δώσω μόνο σε άτομο που ξέρω και έχει και σχετική εμπειρία με τέτοιου είδους μοτοσυκλέτας. |
|
|||
|
|||
Εγώ θα την δάνειζα σε φίλους. οι οποίοι θα ήξερα ότι προτίστως σέβονται το δικό τους εργαλείο.
|
|
|||
|
|||
εχω μια κακια συνηθεια να μην δανειζομαι ξενες μηχανες , τωρα αν μου την ζητησει ο αδελφος , ο φιλος μου που τους γνωριζω ε τοτε τι να πεις οταν και αυτοι με διαφορους τροπους σε βγαζουν απο την δυσκολη θεση , απλα να επιστρεψουν ολοι σωοι
|
|
|||
|
|||
σε γνωστη της οδηγησης και καλο φιλο γιατ οχι.
|
|
|||
|
|||
γενικά όχι για διακοπές, εκδρομές κλπ...
για μια βολτα 1, 2 λεπτών οκ με προυποθέσεις... σε φίλους που αγαπάω, πάρτε τα κλειδιά χωρίς σκέψη... Δηλαδή θα τη δώσω σε κάποιον που όταν την πάρει για οποιαδήποτε χρήση, δεν θα έχω καθόλου έννοια μην το ένα μην το άλλο... Σταύρο για τη φωτογραφική μιλάμε έ;;; Last edited by skippybi; 25-01-2010 at 21:19. |
|
|||
|
|||
άμα έχει δίπλωμα και κράνος αν μου τη ζητήσει θα την πάρει.
κι αν μου σπάσει τον κινητήρα θα πληρώσει την επισκευή και τα έξοδα μετακίνησής μου μέχρι να επισκευαστεί. γιατί αν σπάσει τη μηχανή, από ποιόν να ζητήσεις τα ρέστα; κι επειδή η μηχανή είναι ψηλή, ελάχιστο ύψος 1,75 ή τουλάχιστον 10ποντο ή 130+ κιλά φυσικά όπως έγραψε φίλος παραπάνω για διακοπές δεν πρόκειται να τη δώσω, τη χρησιμοποιώ συνέχεια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 17:48 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 17:44 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 25-08-2009 00:48 |
Παραλία? Ναι γιατί όχι? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 18:22 |