|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται F650 GS, Ιούνιος 2004
Απόσπασμα:
Αν μετά από 2 μήνες που περιμένω κάτι χρωστούμενα από το ΙΚΑ υπάρχει κι αυτό ακόμα θα το συζητήσουμε..............θα στείλω τον Νίκο-Χ να το δοκιμάσει όμως πρώτα............ Καλοπούλητο και με το καλό το μεγαλύτερο.............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτόν; Την κάτσαμε τη βάρκα. Άσε καλύτερα... για να ανέβει πατάει πλέον σε σκαλοπάτακι. Καλά που δε ζούμε στο μεσαίωνα. Τι φατσούλα να βάλω; |
|
|||
|
|||
όποια θέλεις..................
|
|
|||
|
|||
Ωχ ....
πάλι εμένα θα σκίσει μόλις έρθει απο τα βουνά. Βοήθεια Ειρήνηηηηηηηηηηη |
|
|||
|
|||
Συγγνώμη αλλά αν ο συγκεκριμένος κύριος έρθει να δοκιμάσει τη μηχανή μετά θα πρέπει να την αγοράσει κιολας. Δεν το διακινδυνευω. Καλύτερα να στη φέρω οπότε μπορείς
|
|
|||
|
|||
χμ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μηχανάκι είναι μια κούκλα, ίσως το πιο οικονομικό για πόλη και ταξίδια, αλλά ασύμφορο στα διόδια. Απόσπασμα:
ΥΓ: Η βάση της βαλίτσας, μπορεί να μεταφερθεί πιο πίσω για να δώσει περισσότερο χώρο στο συνοδηγό; |
|
|||
|
|||
Ωραία μηχανή! Αν πάει πιο πίσω η βάση θα στηρίζεται σωστά; Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα χώρου, η σέλα αυτή είναι πολύ άνετη για τον επιβάτη.
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Η βάση δεν πάει πιο πίσω, αλλά ο χώρος που έχει η σέλα είναι ΟΚ.
|
|
|||
|
|||
Ώπα... ώπα παιδιά! Νίκο, SETάκι ήθελες να γράψεις γιατί έχει καλή προίκα-σετ, ε; Εμείς δεν σε αφήσαμε να το δοκιμάσεις; ή ο ορθοπεδικός σου;
|
Tags |
f650, πωλείται |
|
|