|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εξωτερικος σκληρος WD 500 GB
Βλέπω ότι ο σκληρός έχει ζήτηση..οπότε η τιμή πάει στα 100€
Το λοιπόν.. ο σκληρός θα πετάξει (μάλλον αύριο) για σιάτιστα μεριά.Μεγιά σου Γιάννη |
|
|||
|
|||
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οχιιιιιιιιι...δεν το πιστευω καταφερες και τον πουλησες...!!! μα κανενας δεν τον ηθελε...!!!
σε καλη μερια γειτονα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν τον βιάζομαι αν είναι να βρεθούμε και στην πίτα των Βόρειων ακόμα καλύτερα.....Να κεράσω και προβατίνα |
|
|||
|
|||
Ο σκληρός πλεων είναι στην κατοχή μου:ha17: Να γράψω 2 λογία παρακαλώ....Ο Κώστας ΑΨΟΓΟΣ σε όλα τα επίπεδα.Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και ενω του είπα πως δεν τον χρειάζομαι άμεσα αυτός δίχως να το καθυστερήσει πήγε μέχρι τα ΚΤΕΛ και μου τον έστειλε αμέσως,ενω του είχα πει να τον στείλει αν θέλει και με ΕΛΤΑ μην τον τρέχω..... Δεν τελειώνει εδώ......Μου τον έστειλε εν ΛΕΥΚΟ παρακαλώ χωρίς ακόμα να τον πληρώσω (βεβαία περιμένω λογαριασμό για να ησυχάσω και εγώ) αφήνοντας το ενδεχόμενο να τα πούμε από κοντά στην πίτα των Βορείων και εκεί να 'καθαρίσουμε'. Συν ότι ανησυχούσε αν τον παρέλαβα(λόγο δουλειάς καθυστέρησα να τον παραλάβω) στέλνοντας μου μήνυμα υπευθυνότητας Τα γράφω αυτά και ελπίζω να μην κουράζω ΟΧΙ για να τον "γλείψω"ΑΛΛΑ για να τονίσω την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ μας σ'αυτο το forum ακόμα και άγνωστοι από προσωπική γνωριμία.... Τέλος να πω Κώστα μου ακούστηκες γ@μω τα παιδιά και μακάρι να βρεθούμε από κοντά για εξόφληση για να κεράσω ποτάκια-μπυριτσες-προβατινα-κρασακι αντρικο για τον χαρακτήρα σου ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM Last edited by jtnakos; 21-02-2012 at 02:32. |
|
|||
|
|||
να σαι καλα Γιαννάκο για τα καλα σου λόγια..δεν έκανα δα και τίποτα
μεγια τον σκληρο ελπίζω να τα πούμε και απο κοντα στην πίτα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φούσκα διαφορικού! | kostaskyriakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 27-11-2011 01:19 |
Γυροσκοπική κλίση | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 24-11-2009 22:37 |
Μερικές σκέψεις περί γυμναστικής: | Alext | Χιούμορ | 7 | 28-07-2009 21:43 |
Οπτικοί δίσκοι που χωρούν 2.000 DVD !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 27-05-2009 18:57 |
Περίεργο φούσκωμα ελαστικού .... | Adrian | Αυτοκίνητο | 9 | 04-04-2009 18:49 |