|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι πρέπει να κάνουμε για να μην πληρώσουμε το χαράτσι σ
Απόσπασμα:
Ακου και εσυ και οσοι αλλοι ενδιαφερομενοι...Η διαδικασια εχει ως εξης,την εκανα προσωπικα και την καταγραφω: Παρασκευη 18 Νοεμβριου 2011...Πηγα σε Τραπεζα Πειραιως.Σε ΑΤΜ μεσα στην Τραπεζα αυτα τα ειδικα που δεχονται πληρωμες λογαριασμων Δημοσιων Οργανισμων.(υπαρχει και σε αλλες Τραπεζες).ΔΕΝ απαιτειται να εχεις λογαριασμο στην Τραπεζα... Επιλεγεις ΠΛΗΡΩΜΗ λογαριασμου Δημοσιου Οργανισμου. Επιλεγεις ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ. Σου Ζητάει να βαλεις το barcode του λογαριασμου στο ειδικο scanner.(σου δειχνει με φωτο στο μηχανημα πανω ποιο ειναι το bar code) Το περνάς απο εκει και διαβαζει το λογαριασμο σου... Σου ζηταει ποσο που θα καταθεσεις. Καταθετεις το ποσο ολοκληρο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΣΗ Γ@ΜΩΧΑΡΑΤΣΙΟΥ Τα βαζεις στην ειδικη υποδοχη. Σου γραφει ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.Τυπωνει αποδειξη.... Περιμενεις την επομενη δοση μεσω λογαριασμου ΔΕΗ για να τους ξανα-καταθεσεις ενα ΤΙΠΟΤΑ...γεια σου συστημα που μας πηδ@ς χωρις σαλιο αλλά μενεις με το π@υλι στο χερι... Δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο αλλά προσωπικα οπως εχω ξαναδηλωσει αν και εχω να πληρωσω ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ(ουτε αλληλεγγυης πληρωσα)... Δεν θελω να κανει ο καθενας το ιδιο ουτε προτεινω κατι.Εγω ομως αυτη την οδο θα ακολουθησω γιατι δεν δεχομαι την κοροϊδια "πληρωστε οι ιδιοι για τα λαθη και κλεψιες 40 ετων απο αλλους".... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμένω να δω αν θα μου κόψουν το ρεύμα και θα σας ενημερώσω.. Προσωπικά έχω σκοπό να τους <δυσκολέψω> όσο μπορώ.... Είδωμεν..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο μηχάνημα, θα πρέπει να βάλεις το ακριβές ποσόν;;;; Γιατί αν βάλεις παραπάνω και περιμένεις τα ρέστα, μήπως σου κρατήσει παραπάνω χρήματα;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα όμως είναι να βάλεις .....λιγότερα και αυτό (στο επιτρέπει)... |
|
|||
|
|||
Δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο αλλά προσωπικα οπως εχω ξαναδηλωσει αν και εχω να πληρωσω ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ(ουτε αλληλεγγυης πληρωσα)... Δεν θελω να κανει ο καθενας το ιδιο ουτε προτεινω κατι.Εγω ομως αυτη την οδο θα ακολουθησω γιατι δεν δεχομαι την κοροϊδια "πληρωστε οι ιδιοι για τα λαθη και κλεψιες 40 ετων απο αλλους"....[/QUOTE]
Μαζί σου Κώστα!! |
|
|||
|
|||
Φιλε οχι.Στην Πειραιως εχει εξοδα +0.50 ευρω(50 λεπτα)για την κινηση και σου επιστρεφει ρεστα σε κερματα.πχ αν εχεις 212 να πληρωσεις βαζεις 220 και σου επιστρεφει σε μια υποδοχη 8 ευρω σε κερματα
|
|
|||
|
|||
Οκ ευχαριστώ!!!
|
|
|||
|
|||
Οκ. Το αποφάσισα. Και εγώ έτσι θα πληρώσω. Δεν θα με πιάσουνε για ΑΛΛΗ μια φορά μ@λ@κ@
|
|
|||
|
|||
Παιδιά το έκανα και εγώ. Πλήρωσα μέσω web μόνο την αξία του ρεύματος. Δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα μου κόψουν το ρεύμα .....δεν είμαι άνετος έχω δυο μικρά παιδιά, αλλά τουλάχιστον δεν θα πέσω χωρίς μάχη και αντίσταση. Αρκετά πια....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε γιατι παλαι ποτέ φαινεται πολυ επικαιρος ο "παραποιημενος" Θούριος "καλυτερα μιας ωρας ΝΕΡΟ και με ΔΕΗ παρα 40 χρονια χαρατσι αμαχητί" |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
«Δεν έχω να πληρώσω, ας με συλλάβει ο Βενιζέλος» λέει ο Πάγκαλος | yns | Ελλάδα | 27 | 30-09-2011 12:03 |
Το μεθύσι προσφέρει τα ίδια οφέλη με την YOGA | xvitos | Χιούμορ | 13 | 24-09-2011 16:17 |
Έκπληξη με τον Μέσι να κερδίζει τη «Χρυσή Μπάλα» | MARK | Αθλητισμός | 0 | 11-01-2011 08:14 |
Τελικά, πόσα τέλη κυκλοφορίας έπρεπε να πληρώσουμε για το 2010 ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 7 | 18-01-2010 12:49 |
Χειμωνιάζει από την Κυριακή με βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας | wolferin | Ελλάδα | 14 | 07-09-2009 15:56 |