|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενδοσυνεννόηση made in China
μονο ebay υπαρχει? ή μπορουμε να την παρουμε και απο ελλαδα ?
|
|
|||
|
|||
Συνφορουμιτες μόλις την παρηγγειλα από eBay συνολικό κόστος 55€ ! Έψαχνα από καιρό λύση στο πρόβλημα ενδοεπικοινωνια αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσα λεφτά σε ένα επώνυμο προϊόν... Αν αντέξει 2χρονια όπως είπε ο φίλος Black_Shadow πιο πάνω θα είναι πολυ ευχάριστη έκπληξη!!! Όταν με το καλό έρθει θα σας κάνω αναλυτική παρουσίαση της συσκευής γιατί πιστεύω απασχολεί αρκετό κόσμο το θέμα Bluetooth... ;-)
--- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.470679,22.866993 |
|
|||
|
|||
Περιμένω και εγώ να μας πείς!
Με ενδιαφέρει! |
|
|||
|
|||
Το θέμα με την φτηνή είναι ότι δεν κραταει η μπαταρία,
από ποιότητα επικοινωνίας είναι ικανοποιητική, αλλά η μπαταρία γύρω στις 4-5 ώρες αν πεις ότι κάνει βαρειά χρήση ίσως 3 ωρες με το ζόρι...εκεί είναι η διαφορά! Πατεντα με ηλιακό φορτιστή μόνιμο στο κράνος είναι το ζητούμενο η 300ρου για την καλή |
|
|||
|
|||
Θα εκφράσω μόνο μια απορία. Όταν ταξιδεύεις γιατί δεν πρέπει να έχεις την ησυχία σου και να την ακούς συνέχεια. Τόσο εξάψαλμο ακούμε κάθε μέρα…..
|
|
|||
|
|||
Ναι, και γιαυτό βάζουμε την χαλασμένη μπαταρία στην σύζυγο.......
|
|
|||
|
|||
Παιδιά παράγγειλα και μου ήρθε,κόστος 60 ευρώ.Την άνοιξα δεν την χρησιμοποίησα και μάλλον δύσκολα θα την χρησιμοποιήσω.Αν κάποιοιος ενδιαφέρεται την παίρνει 60...
|
|
|||
|
|||
Έχεις καταλάβει ότι σε πήρα τηλ?? Η να βάλω τις φωνές!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η συγκεκριμεμη που λεει ο φιλος ΔΕΝ εχει προβλημα με την αυτονομια....π.χ.ειμαι δεκα ημερες on the road και την εχω φορτισει...Προληπτικα 3 φορες...και μιλαμε για πολλλλες ωρες λειτουργιας!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χμ....λες και το ηξερα....αν δεν γραφει bt midland...... τι δεν σου αρεσε γιαννη; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
βαλιτσες made in china | nivo | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 30-05-2011 18:26 |
dainese made in china | varaderiadis | Ένδυση | 50 | 01-12-2010 00:43 |
Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA! | gerakout | Καλώς ήλθατε | 34 | 03-10-2010 16:21 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |
Ενδοσυνεννόηση ;;; | xvitos | Διάφορα | 29 | 21-03-2009 02:03 |