|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τι θα θελαμε να ειχαμε σε φωτογραφιες!!
Δεν θέλω κάτι φοβερό, αλλά αυτό:
Και νομίζω νζ το πάρω κάποια στιγμή. υστ. μην βιαστείς να απαντήσεις Τακούλα, γιατί και με αυτό, σεξ θα πέφτει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αφου τα ειπαμε ρε φιλε δεν το πουλαω δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος...με κολλαει λιγο στο οικονομικο αλλα οκ σιγα σιγα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λοιπον θα σου το ξαναπω για το βαλεις καλα στο μυαλό σου...οτι μηχανη και να παρεις οσα κυβικα και να ειναι και εγω με ενα παπακι 50cc σε εχω για χαβαλε...αφου ρε φιλε εισαι πιο αργος και απο το slow motion!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
έτσι που πάω οικονομικά ......
|
|
|||
|
|||
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Aδερφε αυτη η μηχανη ειναι το 450cc και το κοστος για να το παρεις ετοιμο απο την mega system ειναι στα 25.000 ευρω |
|
|||
|
|||
To μηχανάκι δεν παίζεται ρε φίλε αλλά τα λεφτά είναι πολλά!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μονο πολλα........παρα παρα πολλα!!!!!αν με δεις με αυτο να ξερεις οτι κερδισα το λαχειο!!! |
|
|||
|
|||
ναι αλλά είναι λογικό - έχει πάνω κούρδισμα να φάνε και οι κότες (και οι γαλοπούλες τέτοια εποχή)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
φωτογραφιες | ταξιδευτης | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 24-10-2009 15:26 |
Εσείς τι gps θα αγοράζατε ; | arisxios | Πλοήγηση - Hardware και Software | 63 | 28-03-2009 02:44 |
τι άλλο θα διαβάσουμε!!!!!!!!! | daskalos | Επικαιρότητα | 11 | 28-03-2009 01:14 |
τι μπορεί να σου κάνει μία βίδα.... | george1968 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-03-2009 23:19 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |