|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: χασισοφυτεία μέσα στο Άλσος Φιλοθέης
Δώσε στοιχεία πάραυτα! Γιατί δεν τα έχω δει;!
|
|
|||
|
|||
Είναι μοναχοφάης ο Νάπο...
|
|
|||
|
|||
πανακριβο θα ειναι...αμα ηταν στο αλσος της Φιλαδελφειας θα ηταν μιση τιμη κατω η πωληση
|
|
|||
|
|||
Σωστός!!!
|
|
|||
|
|||
Μα ένας λόγος που οδηγώ αξιόπιστο φίλε είναι και αυτός. Πάω εκεί που δεν πάνε οι άλλοι. Σάββατο πρωί πάμε για καφέ στο ΕΚΕΜΣ. θα εκπλαγείς ευχάριστα........... |
|
|||
|
|||
Ποτέ. Όσοι πιστοί προσέλθετε Καφεδάκι Σάββατο πρωί σε γνωστό σημείο.......................... |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι, μου έλεγε τις προάλλες,
ότι οι χασισοφυτείες ελεγχόμενα, μπορούν να αποβούν πολύ επικερδείς καλλιέργειες, για την παραγωγή ελαίων, σχοινιών κ. α.... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Δεν υπήρχαν τα cannabis shop και τα απαγόρεψαν;
|
|
|||
|
|||
Πλημμελημα ειναι αυτο??
Καποτε -προσφατα- πλημμελημα ηταν να πηγαινεις με μια Φεραρι 160 στην αδεια Εθνικη.... μερα μεσημερι με ηλιο και ξεμεθυστος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και σωστά σου τα έλεγε. Η καλλιέργεια της Ινδικής Κάνναβης δεν είναι μόνο η Μαστούρα. Το συγκεκριμένο φυτό είναι το δώρο του Θεού στον Άνθρωπο. Να κάμετε τον κόπο να διαβάσετε τη χρήση του φυτού. Από κατασκευή ρούχων και βιοκαύσιμα έως και παραγωγή χασισέλαιου το οποίο με ύλη 16 kg παράγεις 1 L. Για ελαιόλαδο χρειάζεται 12 kg καρπού για 1 L. Η δε τιμή του χασισέλαιου είναι αυτή τη στιγμή 520€ το 1 L. Τόνους χρειάζεται η φαρμακοβιομηχανία κάθε έτος. Για να φανταστεί κάποιος πως θα μπορούσε με ελεγχόμενη παραγωγή μεγάλες περιφέρειες όπως η ‘Ήπειρος θα μπορούσε να βγει από την ανέχεια. Για να μην αναφέρω τη χρήση για δημοσιογραφικό χαρτί που σήμερα γίνεται εισαγωγή. Αλά έχουμε στον τόπο μου Βολευτές τύπου Κανέλλη και Πάγκαλου που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν κόπρανα από το βρομόστομα τους. Η κάνναβη δεν είναι Μαστούρα λοιπόν ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ…………… |
|
|