|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακη 5-6-2011 χωματινη βολτα
Απόσπασμα:
Βρες κανενα μεταχειρισμενο TKC80 σε καλη κατασταση, δες αν σου αρεσει το χωμα και μετα προχωρας αναλογα. Εχω εναν γνωστο που εχει ενα ζευγαρι μεταχειρισμενο TKC80. Κανενα 100αρι ευρω θα τα δινει. Αν θες ρωταω και μου λες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για λαστιχα μιλαμε,οχι για ...μπαγκαζιερα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να βάλει μτχ χωμάτινα, πολύς κόσμος τα βάζει για μια συγκεκριμένη χρήση και μετά τα πουλάει για να μη ξεραθούν αν κάνει και ο 2ος κάτοχος το ίδιο σιγά γιατί να πληρώνει καινούρια βρίσκεις και κάτω από 100 (έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση) |
|
|||
|
|||
Ηλία περιμένουμε λεπτομέριες για την διαδρομή κυρίως για τις απαιτήσεις και την δυσκολία..
Για να δώ αν μπορώ να ακολουθήσω και να οργανωθώ..αλλιώς.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κωστα συμφωνα με τον χαρτη το συγκεντρωτικο που εχω βαλει, εχω κανει το 2008 το κομματι απο Παυλιανη προς τα πανω και με καταληξη τον Αγ.Αθανασιο (Μουσουνιτσα). Αυτη η διαδρομη ειναι απο τις πιο ομορφες που εχω κανει ποτε μου. Το τεραιν ειναι παρα πολυ δυσκολο, εφοσον ειναι καταχειμωνο, εχει βρεξει κλπ. Να φανταστεις οτι τοτε που πηγαμε, ειχαμε κανει 50χλμ σε 6 ωρες!!!! Μαζι με στασεις βεβαια, αλλα το τεραιν ηταν δυσκολο και ειχε τρομερη ομιχλη. Τωρα τα πραγματα θα ειναι σαφως καλυτερα. Ειναι καλοκαιρακι, δεν θα εχει λασπες. Βεβαια,ακομα και στην Αθηνα, ειδες οτι σημερα εβρεξε. Να μην εβρεξε και εκει; Οποτε φανταζομαι οτι θα εχει μονο λασπες, λασπολακουβες και τετοια πραγματα. Οχι ιδιαιτερες δυσκολιες. Περισσοτερες πληροφοριες θα εχω οταν ρωτησω εναν γνωστο μου που ειναι απο εκεινα τα μερη και τ ανεβαινει συχνα με τζιπ. Παντως, επειδη μου εχει κατσει μια στραβη με την δουλεια μου, υπαρχει μια περιπτωση τελικα να μην μπορεσω να παω. Θα ξερω αυριο ή το πολυ την Δευτερα. |
|
|||
|
|||
Προσθετω οτι το κομματι απο Αραχωβα εως Αγ.Αθανασιο δεν το εχω κανει, οποτε δεν ξερω τι συνθηκες επικρατουν εκει.
Βαζω και μερικες φωτογραφιες για να παρετε μια ιδεα για την περιοχη μεταξυ Παυλιανης και Αγ.Αθανασιο. Να τονιισω οτι η βολτα ειχε γινει Νοεμβριο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να κάνει καλό καιρό και να γίνει η βόλτα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για την καλυτερη απολαυση της βολτας, θεωρω οτι θα ηταν καλο να ειχαμε ολοι χωματινα. |
|
|||
|
|||
Με το καλό παιδιά καλά να περάσετε . |
|
|||
|
|||
Παιδια τελικα δεν θα εχω υποχρεωσεις εκεινη την ημερα, οποτε κατα μεγαλο ποσοστο θα παω.
Να πω εδω οτι μεχρι στιγμης ειμαστε 11 ατομα αυτα που θα ερθουν στην βολτα, απο αλλο φορουμ ομως. Οποτε υπαρχουν συμμετοχες για την ωρα. Ολοι μας βεβαια κραταμε και μια "πισινη" σε περιπτωση που χαλασει κατι με τις υποχρεωσεις μας. Καποιοι μαλιστα θελουν να πανε απο το Σαββατο, να μεινουν σε καποιο καμπινγκ στην Αραχωβα και κυριακη να συναντηθουν μ αυτους που μπορουν μονο ημερησια. Οποτε η βολτα ισχυει και εφοσον δεν γινει κατι τραγικο θα πραγματοποιηθει. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Κυριακη 1-5-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 164 | 02-05-2011 04:23 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Κυριακη 6-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 109 | 07-03-2011 03:43 |
Κυριακη 28-11-2010 γρηγορη χωματινη βολτα | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 22 | 09-01-2011 14:06 |
Κυριακη 14-2-2010 μικρη χωματινη αποδραση | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 16-02-2010 11:10 |
Και εγενετο χωματινη...! | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 06-12-2009 19:15 |