|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απλα να συμπληρώσω οτι στην ουσία αυτο που κάνουν οι μάγκες ειναι να αυξάνουν συνέχεια το κεφάλαιο τους με εσένα και εμένα που πολεμάμε να βρούμε 2-3 ακόμα για να ρίξουμε το δικό μας κεφάλαιο, το οποίο ομως δεν εχει καμία ουσιαστική αξία....
Φίλοι που εμπλέξαν άλλαξαν γιατι τους φουσκώσαν τα μυαλά και πλέον δύσκολα ξεμπλεκουν.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την βοήθεια σας.απατη εταιρεία?
|
|
|||
|
|||
Μ Α Κ Ρ Ι Α...
|
|
|||
|
|||
Εμεις παντως πηγαμε διακοπες στο χιονοδρομικο του borovec μια εβδομαδα δωρεαν. Μη με ρωτησετε πως το εκανε ο φιλος μου αλλα απλα μοιραστηκαμε τη βενζινη του αυτοκινητου και πηγαμε.50 ευρω φιλοδωρημα αφησαμε μονο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσω εταιρείας? Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΜΑΚΡΙΑ
|
|
|||
|
|||
Και το mail προσηλυτισμού :
Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός στο μήνυμα αυτό. Αφορά ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή και τα οικονομικά τους. Αν δεν σε αφορά κάτι τέτοιο, μην συνεχίσεις την ανάγνωση. Όπως πιθανόν θα ξέρεις, ασχολούμαι με το διαδικτυακό μάρκετινγκ εδώ και 10 έτη με αρκετά μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου. Ευχαριστώ το Θεό που με έβαλε σε αυτή την βιομηχανία και πραγματικά δεν έχω επιρρεαστεί από την οικονομική κρίση, τουλάχιστον λίγο για να λέμε και του στραβού το δίκιο.. ;-) Σημειώνω εδώ ότι το ίντερνετ μάρκετινγκ έχει αυξανόμενη ανάπτυξη σε σχέση με όλα τα άλλα επαγγέλματα παρ'όλο τον οικονομικό πόλεμο που δέχεται η αγαπημένη μας χώρα.. Έτσι λοιπόν, εγώ και ένας καλός φίλος και συνεργάτης μου έχουμε βάλει σε εφαρμογή ένα σύστημα δουλειάς δικτυακού μάρκετινγκ σε μία τεράστια βιομηχανία που αφορά όλους και δεν περιορίζεται στα σύνορα της Ελλάδας. Μπορείς να το κάνεις από την οθόνη του υπολογιστή σου. http://www.***-*************.com Το σύστημα δουλεύει εδώ και περίπου 1,5 μήνα και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Οπότε η πρόταση που σου κάνω είναι ήδη εφαρμοσμένη με επιτυχία. Ενώ συνδυάζει δικτυακό μάρκετινγκ και τουριστική βιομηχανία, ΔΕΝ χρειάζεται να ψάχνουμε υποψηφίους πελάτες/συνεργάτες δεξιά και αριστερά και να παρακαλάμε κόσμο όπως πολλοί αποτυχημένα έκαναν μέχρι τώρα. Έχουμε αναπτύξει τον τρόπο να έρχονται οι υποψήφιοι σε εμάς. Σε προσκαλώ λοιπόν να δεις αυτή την ιδέα και να θυμάσαι ότι αυτό ήδη δουλεύει.. http://www.***-*************.com Φιλικά, Χάρης Π************** skype name: f******** Facebook profile Επειδή δεν μου αρέσει να στέλνω μηνύματα σε ανθρώπους που δεν θέλουν να τα διαβάζουν, παρακαλώ απαντήστε στο παρόν μήνυμα με θέμα ΄΄ΔΙΑΓΡΑΦΗ΄΄ για να αφαιρεθείτε. Τα * δικά μου, για ευνόητους λόγους ... |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά με έχουν πρήξει φίλοι και γνωστοί ! Ανθρωποι που έχουμε χαθεί με παίρνουν και προσπαθούν να πείσουν να παίξω χρήματα σε κάτι άσχετες εταιρίες που έχουν να κάνουν με καφέ με χρυσό κλπ Πυραμίδα δηλαδή να βάλουν εμένα κι εγώ με τη σειρά μου άλλους 2 και πάει λέγοντας...........Εγγυημένη απόδοση !!!
Στην κρίση δυστυχώς αυτά συμβαίνουν, μήν έχετε εμπιστοσύνη. |
|
|