|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ
Ρε παιδιά από 2,4 μπρος και 2,7 πίσω που δίνει η μαμά , πάμε 1,5 μπρος και 1,5 πίσω ????? Μου φαίνετε πολύ χαμηλά, αλλά αν έτσι είναι πάω πάσο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα χωματινα λαστιχα δεν εχουν την ιδια γομα με τ ασφαλτινα. Ειναι πιο σκληρη. Αν βαλεις 2,4 και 2,7 (ή 3 που εχω ακουσει απο αλλους), δεν θα εχεις την ιδια προσφυση και θα φλερταρεις με την τουμπα. Ειδικα στην βροχη. Εγω τουλαχιστον αυτες τις πληροφοριες εχω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
thanks emix, αλλα μιλαω για τα ασφαλτινα λαστιχα που εχει η μαμά και οχι για τα χωματινα (δεν εχω ακομη χωματινα και εστι παω στο χωμα με τα ασφαλτινα). Στα ασφαλτινα οταν μετραω την πιεση βλεπω 1,5 bar (οταν ειμαι στο χωμα). Εσυ το βλεπεις φυσιολογικο ???? Θα ειναι σχεδον flat το λαστιχο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
thanks again emix. Ισως σε δω αποψε στον καφέ.
|
|
|||
|
|||
με ασφάλτινα σε χώμα και πίεση γύρω στο 1.5bar μπρός πίσω, τα λάστιχα δεν είναι flat όπως νομίζεις, δεν πηδούν σαν κατσίκια, δεν σε αδειάζουν στις στροφές-με χαλαρό ρυθμό- και γενικώς συμπεριφέρονται ανεκτά, αν και το πεδίο δράσης τους είναι αλλού
έχε κατά νού με ασφάλτινα σε χώμα να προσέχεις γληνότοπους με λασπόνερα και γρασιδιές γιατί θα κάνεις πατινάζ σε πάγο με άρβυλα επίσης, κάτι που εμένα με έχει βολέψει κατά σύσταση του φίλου πάνου, το κλειδί άλλεν για τις τιμονόβιδες ας είναι εύκαιρο σε τσέπη ή στο σφουγγαράκι του τιμονιού, μιας και θα χρειαστεί να σηκώσεις το τιμόνι για να σαι ξεκούραστος όρθιος στα μασπιέ, ενώ αν δεν έχεις μεταπηδήσει στα μεγάλα μασπιέ , καλόν είναι να αφαιρείς τα καουτσούκ τους, για να γατζώνει το πέλμα της σόλας καλύτερα τέλος,με το γκατζετάκι μέτρησης πίεσης των ελαστικών, αφαίρεσε αέρα στα όρια της χωμάτινης βόλτας σου και όταν την τελειώσεις, οδήγησε προσεκτικά χαλαρά, μέχρι το πρώτο βενζινάδικο, όπου θα συμπληρώσεις τις κανονικές σου πιέσεις |
|
|||
|
|||
Δυστυχως σημερα δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι πεταω για Λεσβο για δουλειες. Την επομενη εβδομαδα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ | zitsos | Διάφορα | 25 | 25-02-2010 11:38 |
ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 22 | 29-08-2009 16:00 |
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ | essel | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 14-08-2009 11:50 |
ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 06-07-2009 21:38 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 63 | 17-03-2009 00:22 |