|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ιστορία του Η/Υ με εικόνες...
Πάντως και εγώ παρέμεινα σταθερός όλα αυτά τα χρόνια.
1978 Ηonda ss50 GL 2011 Honda NT 700 V Αυτές είναι αξίες |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Tι είπατε, ή μάλλον τι μου θυμήσατε τώρα??? Spectrum & Commodore 20 !!!! Πόσα χρόνια με πήγατε πίσω... Για την ιστορία, όταν το '89 έκανα την πτυχιακή μου, με θέμα κινητήρας Vankel, σχεδιάσα με το Spectrum, την πλήρη κίνηση του ρότορα μέσα στον θάλαμο, με πραγματικές αναλογίες ρότορα-θαλάμου... Τους κούφανα όλους τους καθηγητές μου συν την επιτροπή...!!! Δεν είχε ξαναγίνει αυτό στα χρονικά του ΤΕΙ Μηχανολογίας. !! Κουβάλησα υπολογιστή, οθόνη στο ΤΕΙ... Και προσέξτε, η κίνηση γινόταν με γραφικά εποχής γλώσσας BASIC... Οι νεώτεροι δεν ξέρουν την σημαίνει αυτό, αλλά οι παλιότεροι ξέρουν τι ζόρι είναι αυτό για να υλοποιηθεί... Για την ιστορία του θέματος, η πτυχιακή πήρε άριστα, παραδώσαμε και ένα σύγγραμμα όπου και αυτό πήρε άριστα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε πτυχίο με έναν καλό βαθμό... |
|
|||
|
|||
...Και να μην ξεχάσω, μπράβο Ξανθή για το θέμα.
Ωραία παρουσίαση... Να μαθαίνουν οι νεώτεροι την ιστορία του Η/Υ... |
|
|||
|
|||
αχ ωραίες εποχές
οι εποχές των ιπποτών των υπολογιστών στις (σπάνιες) εκθέσεις μέσα του 80 σχεδόν γνωριζόμασταν όλοι μεταξύ μας και στην Ελλάδα όπως το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είχαμε και το CBM64 vs. Spectrum και μετά vs Amstrad... ααααχ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπέρυθρες δορυφορικές εικόνες «ανακάλυψαν» χαμένες πυραμίδες | MARK | Κόσμος | 5 | 27-05-2011 10:42 |
Σοκ αλλά και δυσπιστία από τη φρικτή ιστορία του Περού | skippybi | Κόσμος | 3 | 22-11-2009 13:08 |
Ξαναγράφεται η ιστορία εξέλιξης του ανθρώπου | skippybi | Κόσμος | 4 | 16-09-2009 16:06 |
ΑΛΑΓΉ ΛΑΔΙΏΝ ΑΛΛΑ zitsos (με εικόνες) | zitsos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 16-04-2009 12:40 |
Μια ωραία ιστορία με Ηθικό Δίδαγμα | Black_Shadow | Διάφορα | 8 | 02-02-2009 12:23 |