|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Διώκεται 55χρονος για παρενόχληση ανηλίκων
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όντως εμετική. Κρίμα που υπάρχει ακόμη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εντάξει και γ@μω τα θέματα τίποτε άλλο να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι δεν έχεις? χορτάσαμε απο χαρούμενα ρε παιδιά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω πως θα εχεις ηδη μετανιωσει για την μ@λ@κια που εγραψες γιατι αν δεν μετανιωσες τοτε εισαι αξιος της μοιρας σουΔεν γραφονται αυτα σε ενα φορουμ που ενα πολυ μεγαλο ποσοστο εχουμε παιδιαΣορυ που σου την λεω με αυτον τον τροπο ΑΛΛΑ εχω δυο κορες και με πειραξε Οσο για το 55αρη αν μπει στην στενη εκει το μονο που δεν συνχωρουν ειναι οι παιδεραστες Last edited by jtnakos; 23-08-2011 at 00:12. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Γιαννάκο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.υπάρχουν σχέσεις μεγαλύτερων με μικρότερες που πραγματικά η προσοχή που δίνουν οι άντρες σε αυτές τις κοπέλες είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχαν στα σπίτια τους από τους γονείς τους.νιώθουν ασφάλεια γιατί αυτό πότε δε το είχαν. Υπάρχουν και οι φάσεις που φυσικά οι μικρές τα τρώνε από τους μεγαλύτερους. κι εκεί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φταίνε τα παιδιά,αλλά οι γονείς που με την αδιαφορία τους κάνουν ψυχωτικα τα παιδιά τους. Η κοινωνία είναι ύπουλη πλέον,οι πειρασμοί πολλοί και τα μικρα έχουν ξεφύγει.υπάρχουν και οι εξαιρέσεις φυσικά που τυχαίνει σωστά κορίτσια να γίνονται θύματα ανωμαλων. Το σχολείο πλέον δεν διδάσκει σωστή παιδεία,όλα είναι θέμα καλής ανατροφής και οικογενειακής κατάστασης. Ο παραπάνω όμως ένοχος να πληρώσει και με το παραπάνω.εγώ μιλώ για εξαιρέσεις που συμβαίνουν καθημερινά. Και προς Θεού δεν μιλώ προσωπικα,αλλά κι εγώ αν κάνω παιδιά και χτύπα ξύλο γίνει κάτι για τον α η β λόγο σίγουρα θα το χειριζομουν προσωπικα κι όχι με νόμο,δε με καλύπτει αυτό,θέλω κάτι περισσότερο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 23-08-2011 at 04:52. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η οδύσσεια ενός ποδηλάτη...... | gsmaniac | Ποδήλατο | 10 | 14-06-2011 00:01 |
Η ζωή ενός σκύλου | bru-ni | Ζώα | 3 | 18-04-2011 09:00 |
Για κακούργημα διώκεται η Τζούλια | ortho | Διάφορα | 31 | 13-03-2011 20:59 |
Νέα ενότητα στο φόρουμ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 11-01-2010 12:10 |
Παύση τηλεφωνικής ενόχλησης για πώληση αγαθών και υπηρεσιών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 15 | 26-06-2009 22:20 |