|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σε νησί...τι κάνουμε με σκουριά ?
Απόσπασμα:
Και η υγρασία έχει αρκετό αλάτι αλλά και το νερό γενικά στα νησιά έχει και αυτό αρκετό αλάτι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδιά όντως αυτό με την υγρασία και τον αέρα που μεταφέρει αλάτι είναι τρομερό. Το σπίτι μου εδώ στο νησί είναι σε υψόμετρο 155 μέτρα πάνω απο την θάλασσα. Παρόλα αυτά παρατηρώ με τον συνεχόμενο αέρα όλο τον Αυγουστό, ότι πέρα απο αυτή την λεπτή αμμώδη σκόνη που κολλάει η μηχανή υπάρχουν και εμφανή ψήγματα αλατιού . Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς ... καταδίκη ..τι να κάνεις
|
|
|||
|
|||
Οι προστατευτικές αλοιφες με κερί νομίζω οτι θα βοηθήσουν την κατάσταση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ συμφωνώ !!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κι εγώ συμφωνώ !!
|
|||
|
|||
καμμιά πρόταση συγκεκριμένη /
|
|
|||
|
|||
Ένας φίλος με ένα XT που το πρόσεχε πολύ, χρησιμοποιούσε quicksilver, αυτό που περνάν τις εξωλέμβιες για προστασία.(φώτο).
Πέρναγε τα πάντα, κινητήρα, πλάστικά, σκελετό, τα πάντα.(εκτός απο αλυσίδα-γρανάζια εννοείται). Ήταν πολύ ευχαριστημένος και απ' ότι μου έλεγε, πιάνει μια σκληρή πολύ ψιλή κρούστα που δεν αφήνει τίποτα να κολλήσει στο μέταλλο. Δέν θυμάμαι καλά άν το σκουπίζεις μετά αλλά νομίζω οτι μου είχε πεί οτι δεν το σκουπίζεις καθόλου ή μόνο τα πλαστικά, δεν θυμάμαι καλά. Άν τον βρώ θα τον ρωτήσω.(Έχει κολλημένες οδηγίες επάνω στην συσκευασία). Αυτό που θυμάμαι οτι μου είπε, είναι οτι αργεί να στεγνώσει και για μία τουλάχιστον μέρα δεν πέρνεις τη μηχανή.(Το καταλαβαίνεις γιατί κολλάει). Το πέρναγε κάθε 6 μήνες αν θυμάμαι καλά.Πάντως η μηχανή του πράγματι γυάλιζε. Το αγόρασα κι εγώ αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.Ακόμα υπάρχει κλειστό αλλά ξεκόλλησαν οι οδηγίες να διάβαζα να σου πώ. |
|
|||
|
|||
Φιλε Αιολε να σαι καλά , βεβαι στην Ιο δεν έχω τύχη και επιλογή για το συγκςεκριμένο ή άλλα εξειδικευμένα προιόντα αλλά θα το αναζητήσω μέσω της ταχυδρομικής οδού και ονλαιν παραγγελίας .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Δεληκάρης | Alext | Αθλητισμός | 9 | 29-06-2009 14:14 |
Σε επιτυχή αφαίρεση κακοήθους όγκου υπεβλήθη ο τραγουδιστής των Depeche Mode | wolferin | Πολιτισμός | 7 | 31-05-2009 00:59 |
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ευγένιος Σπαθάρης | wolferin | Πολιτισμός | 26 | 15-05-2009 19:40 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 13:34 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 10:41 |