|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατί GS Forum !!!
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Αντρέα!!!!! Στους χαλεπους καιρους μας πρεπει να λέγονται και αυτα διοτι σαν το...παραδειγμα του Αρκα--περιτρυγιριζομαστε απο σκ@τ@........ Παντως Αντρέα , πρεπει να γινεις ΧΟΡΗΓΟΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!!! υ.γ. Νομιζω οτι ολα αυτα τα κανεις γιατι κατα βάθος γουσταρεις που σε κραξαμε ολοι στις φωτο της Αναβύσσου που δεν φοραγες κρανος....παλιόπαιδο!!!!(ετσι για να μαθαινουν και οι νεοι τι κουμασι εισαι...)Παλιόπαιδο!!!! |
|
|||
|
|||
kratao amina !!!!!!!!!!
εγο αφτο που δεν καταλαβα γιατι τοσα πολλα forum φυσικα εγω δεν ξερω τι συμβενη αλλα απο οτι αντιλαβανομαι υπαρχει μια κοντρα η μεν να καπακοσου τους δεν παρομια κοντρα υπηρχε πιο παλια θυμαμε με την ΜΟΤΟΕ κε την γυρο απο αυτη λεσχες οπος Λεμοτ Μοθ Μογ κλπ εναντιο της ΕΛΠΑ τεληκα εδω τη γηνεται δεν ξερω αν καλα εκανα κε το αναφερω αλλα εγω προσοπηκα δεν εχω να χασο κε κατι απεναντιας πιστεβο οτι θα κερδισο αν δεν με διοξουν |
|
|||
|
|||
λες και το εγραψα εγω!πραγματικα περιπου ενα χρονο ειμαι στο foroum και νοιωθω οτι τους ξερω ολους και αισθανομαι σαν το σπιτι μου.να στε καλα ολοι βρε παιδια!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τελος να συμπληρωσω οτι δεν ειναι στις τακτικες αυτου του forum o διωγμος μελων...οποτε μη φοβασαι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι ειναι!!:sm5: |
|
|||
|
|||
Εγώ ακόμη φίλε μου δεν έχω ποιεί καφεδάκι ακόμη με τα παιδιά ! Αλλά χαμογελώ γιατί καταλαβαίνω αυτά που λες και όταν βλέπω μια GS αναρωτιέμαι «λες να είναι και αυτός μέλος ? »
GS familia . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση......
πες ελευθερα τη γνωμη σου και δεν νομιζω να σε διωξει καποιος.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καφεδάκι οργανώνουν και στα μέρη σου αν δεν κάνω λάθος, βουυυυυυυρ. Το familia κάτι από μαφία μου φέρνει |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί BOXER ! | cm246 | Αστεία Video | 13 | 14-06-2010 21:22 |
Να γιατί μισούν το ποδόσφαιρο οι γυναίκες ! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-03-2010 14:16 |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 10:38 |
Να γιατί πρέπει νάχουμε ενδοσυνεννόηση στο κράνος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 19 | 23-06-2009 14:38 |
Να γιατί πήρα κινητήρα boxer! | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 31-03-2009 20:46 |