|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nεο ΤomTom Urban rider, για μοτοσυκλετες.
Μετά τον χρόνο πληρώνεις για αναβάθμιση,οι χάρτες του ΖΟΥΜΟ πολύ καλύτεροι (και το ζούμο),η μνήμη μικρή και για να βάλεις κάποιους χάρτες πρέπι να βγάλεις άλλους κλπ.Δεν φορτίζει πάνω στη μοτο παρά μόνο με πατέντες.Φωνητική απικοινωνία μόνο με ακουστικά μπλουτούθ...
αυτά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
το 'χω κανα μήνα τώρα και αν και είμαι εντελώς άσχετως με τεχνολογία, είναι πανεύκολο να το μάθεις. Eπιπλέον είναι πολύ γρήγορο στον υπολογισμό - επανυπολογισμό κατεύθυνσης... δε ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά ο κωτσόβολος το έχει βγάλει στα 192 euro!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
νομίζω ειναι ευκαιρία! όλοι το έχουν 300e (αν και υπάρχει έκδοση που έχει μόνο την ελλάδα και όχι 45 ευρωπαικές χώρες - και είναι ενα 50άρι φθηνότερη)
|
|
|||
|
|||
μπηκα στο site του κοτσοβουλου αλλα δεν το βρηκα,καποιος να στειλει λινκ αν ειναι ευκολο.
|
|
|||
|
|||
Εχει εξαντληθει και απο οτι μιλησα με τον κωτσοβολο μου ειπαν οτι υπαρχει στο καταστημα της γλυφαδας (μαλλον 2 τεμαχια ακομα)
εχω κλεισει το ενα στο ονομα μου! παω το απογευμα να το παρω! οποις θελει παμε μαζι!!! ριξτε τηλ ειναι στο προφιλ μου!!! Α το πιο σημαντικο τιμη 150 ευρω!!! - , , Computing, , , Gaming, , , , Last edited by mrdaellis; 15-09-2011 at 16:37. |
|
|||
|
|||
...τσεκάρετε μόνο να έχει ΚΑΙ χάρτες Ευρώπης!
|
|
|||
|
|||
Είναι αδιάβροχο?
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GPS Tom Tom Urban Rider EU (το αφεντικό τρελάθηκε!) | yns | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 19 | 18-02-2011 14:29 |
TOM TOM URBAN RIDER | Albatros | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 10-11-2010 21:24 |
TOM-TOM urban rider | diomiles | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 02-11-2010 14:04 |
Πως ασφαλιζετε τις μοτοσυκλετες σας; | chrisGSA | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 23-05-2009 18:33 |