|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09
Λοιπόν... άν θυμάμαι καλά, την Κυριακή 25-01
1. κόβουμε την πίτα μας η ΛΕΑΛΠΑ (λέσχη αλεξιπτώτου) Είμαι ταμίας και θα γίνει και είσπραξη συνδρομών (έχουμε και εκλογές!!!) 2. έχουμε εκδρομή στη λίμνη Τσιβλού με το GSforum Είμαι λάτρης του μοτοσυκλετισμού και της καλής παρέας 3. πίτα και παιχνίδι με φίλους από 4Χ4 fun Πάτρας Είμαι φίλος του 4Χ4 και των μελών του 4. μετακομίζουν τα πεθερικά μου αυτό το ΣΚ(25-01)... Είμαι γαμπρός τους Είμαι μόνο ένα μεγάλο κομμάτι!!!!!!!!! που να πρωτοπάω;;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ βέβαια θα κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί, οπότε...... τα λέμε στην λίμνη Τσιβλού |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτή ήταν η απάντηση ενός πολύ αγαπητού μέλους από το 4Χ4fun!!! Περιμένω απάντησηαπό ΛΕΑΛΠΑ και πεθερικά για να αποφασίσω!!! |
|
|||
|
|||
Το GS Forum θα εξετάσει αν τα νερά τρέχουν στις λίμνες.
Έτσι το Forum την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα επισκευτεί την λίμνη Τσιβλού θα προηγηθεί καφές στην Ακράτα 01....Κύρος Γρανάζης....................................................... R 1200 GS............ (Μονός) 02....souljacker............................................................... F 800 GS ..............(Διπλός) 03....gma21.................................................................... ??????? .................(????) 04....Kolokas................................................................... R 1150 GS............ (????) 05 ->?? . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να κάνεις τώρα... Μονά - ζυγά φίλε, και όρθιο το κέρμα βάλε, ότι δεν θες να κάνεις |
|
|||
|
|||
Και ΄γω μεσα είμαι αρκει να μη βρεχει-χιονίζει.
Μονός - διπλός θα δείξει... |
|
|||
|
|||
Το GS Forum θα εξετάσει αν τα νερά τρέχουν στις λίμνες.
Έτσι το Forum την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα επισκευτεί την λίμνη Τσιβλού θα προηγηθεί καφές στην Ακράτα 01....Κύρος Γρανάζης.................................................. ..... R 1200 GS............ (Μονός) 02....souljacker.................................................. ............. F 800 GS ..............(Διπλός) 03....gma21.................................................. .................. ??????? .................(????) 04....Kolokas.................................................. ................. R 1150 GS............ (????) 05....Black_Shadow........................................... ............... VARADERO.............. (????) 06 ->?? . . . |
|
|||
|
|||
μεσα και εγω τριπλος μαζι με της βαλιτσες
|
|
|||
|
|||
Διπλόςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μέσα κι εγώ διπλός!!!
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eπίδαυρος - Κυριακή 18-01-09 | laertis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 63 | 23-01-2009 23:04 |
Καλημέρες,καλησπέρες και καληνύχτες !!! Κυριακή 28-12-08 | PortoLeone | Μια καλημέρα είναι αυτή | 23 | 29-12-2008 02:34 |
Kαλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες !!! Κυριακή 21-12-08 | PortoLeone | Μια καλημέρα είναι αυτή | 10 | 22-12-2008 00:52 |