|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρεις μοτοσυκλετες,τρεις αναβατες,μια φιλια...
Απόσπασμα:
Εγώ περιμένω να δω αν θα μεταφέρουν και γραπτώς αυτά που διηγήθηκαν προφορικώς γιατί πολύ στο τουριστικό και ρομαντικό πάει να το ξεκινήσει ο τσιγαροστροφοφωτογραφοχιλιομετροφάγος! |
|
|||
|
|||
Αντε Τεό, τι θα γίνει..???
Τόσο μεγάλο διάλλειμα έχει αυτό το έργο...??? Καλά σας τα λέει η Γιώτα...!!! Αγωνιούμε για την συνέχεια...!!! Δώσε..... |
|
|||
|
|||
Γράμματα, χασάπηηη
|
|
|||
|
|||
Α ντε φαγαμε και τα ποπ κορν.....
|
|
|||
|
|||
τέλειωσε το budget του παραγωγού;
|
|
|||
|
|||
Μέχρι εκεί φτάσατε τελικά??
Γι αυτό δεν ποστάρετε άλλο?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για αυτό GS FORUM..
|
|
|||
|
|||
αυτααααααα λοιπον!
|
|
|||
|
|||
Τα 250 χλμ της διαδρομής μέχρι τα σύνορα φύγανε νεράκι, περάσαμε τα σύνορα κάναμε συνάλλαγμα, ο Κώστας μου έδωσε και το δικό του, αφού αποφάσισε, ότι τις επόμενες μέρες δεν ήθελε να ασχολείται με ευτέλη πράγματα.....
"κράτα και τα δικά μου, έτσι κι αλλιώς, ότι κάνουμε μαζί θα το κάνουμε, οπότε πλήρωνε και για μένα...." Φοβερή λογική... Πως θα μπορούσε κάποιος να διαφωνήσει.... Βουρ για το ξενοδοχείο λοιπόν...... Ξενοδοχείο? Πως είπαμε ότι το λένε????? Κώστας: "Καλά εμένα ρωτάς? Εσύ δεν τα έκλεισες" Τεο: "Ναι, αλλά εσύ με ρώτησες αν έχει, sauna και spa, σου είπα το όνομα και υπέθεσα, ότι θα το θυμάσαι.....", "αν ακούσω το όνομα, θα το θυμηθώ...., πρέπει να βρούμε κάποιον να μπει στο booking και να μας διαβάσει τα ξενοδοχεία του Santanski..." Κώστας: "Αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος αυτή την ώρα, αυτός θα είναι ο Λεοντόκαρδος, πάρτον τηλέφωνο" Έτσι και έγινε... Ο Νίκος ως καλός πατέρας, άνοιξε τον υπολογιστή, μπήκε στο booking, μας διάβασε καμμιά 10αρια ξενοδοχεία, μέχρι να πει Perun Hotel.... "Αυτό είναι Νίκο, σε ευχαριστούμε, καλά να περάσουμε, γειά σου...." Καλά να περάσουμε????? Αμ δε..... |
|
|||
|
|||
Για λεγε για λεγε αποκτα ενδιαφερον....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι τρεις Πόντιοι | MARK | Ανέκδοτα | 14 | 15-03-2011 21:35 |
Οι τρεις φίλοι | MARK | Ανέκδοτα | 11 | 20-01-2011 12:14 |
Στις τρεις πιο ζεστές χρονιές το 2010 | MARK | Διάφορα | 5 | 03-12-2010 13:39 |
Οι τρεις ξανθιες.... | georgekostas | Ανέκδοτα | 3 | 07-12-2009 14:09 |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 23:44 |