|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάθε πότε να λαδώνω την αλυσίδα μου;
Μαλιστα αφου το λυσαμε προχωραμε...Αναλογως της χρησης της και σε τι περιβαλλον...Νορμαλ χρηση ανα 1000 χλμ περιπου με ταυτοχρονα ελεγχο ποσο χαλαρη ειναι...Συνηθως 2,5 -3 εκατοστα με τον οδηγο πανω.Την λαδωνουμε ζεστη(μετα απο βολτα) για εισχωρησει καλα το λαδι.Εγω χρησιμοποιω Bell-ray για το υπηρεσιακο ανα 500 χλμ.Ερωτησεις , αποριες???
|
|
|||
|
|||
Και σίγουρα μετά από κάθε πλύσιμο, φροντίζοντας μάλιστα να μη "χτυπάμε" την αλυσίδα με πιεστικό, καταστρέφονται τα O-ring.
Αλλαξες μηχανή; |
|
|||
|
|||
Θειο , θειο??? Τι ειναι τα Ο-rings?
|
|
|||
|
|||
Με σώζετε παιδιά.
Όχι δεν άλλαξα. Μένει τώρα να βρω που την έχουν κρυμμένη την αλυσίδα γιατί μια ματιά που έριξα δεν την βρίσκω. Στο χοντρό σίδερο μέσα μήπως; (είχα ένα ποδήλατο παλιά που την είχε κάπως κρυμμένη) Με το Dakar δυο φορές μου βγήκε η αλυσίδα γιατί δεν την πολυπρόσεχα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντως έχεις βάλει καμιά 50αριά άτομα να απορούν τί από τα 2 συμβαίνει. Για την 1η περίπτωση σου απαντώ:
Η αλυσίδα σου όντως βρίσκεται μέσα σε εκείνο το σίδερο. Είναι μπροστά από το ταμπούρο του πίσω φρένου. Για τη 2η περίπτωση (λες?...): Η μηχανή σου δεν έχει αλυσίδα. |
|
|||
|
|||
Ortho θέλω το Dakar σου που κακώς έδωσες να μου το δίνεις για καμιά βόλτα, αλλιώς δεν σου δίνω τίποτα.
Spyrval με μπερδεύεις... Είναι μπροστά από το τάμπουρο ή δεν έχει; Και πως γίνεται να μην έχει; Αρχικά πήρα αυτή τη μηχανή γιατί ήθελα να γδέρνω τις πόρτες με αυτά τα εξογκώματα που έχει στα πλάγια (παλιο-αυτοκινητάκιδες), μετά ανακάλυψα ότι τα έχει για να ακουμπάς τα πόδια άμα κουράζεσαι. Δεν μπορούσαν να τα κάνουν πιο ανατομικά; Περίεργοι οι Γερμαναράδες και μου τα λες ακόμα πιο περίεργα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πίστεψε με δεν σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.
Να δες άλλους που έχουν 4300+ ή ακόμα και 5700+... Δεν σημαίνει τίποτα σου λέω. Τελικά τι να λαδώνω δεν θα μου πει κανείς; |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως πριν λίγο λάδωσα τ' άντερο μου με ένα ωραίο ενισχυμένο μπριάμι!
Το Dakar ε;! Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικό μου θα'ναι φίλε και θα στο δίνω.... να του λαδώνεις την αλυσίδα!!!!!! |
|
|