|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tελικα τι πολιτευμα εχουμε?
ενδοπαλαμιακη πεοταλαντοση :κοινώς μ@λ@κί@!!
|
|
|||
|
|||
και ελεγα κι εγω τι ειναι αυτο?
|
|
|||
|
|||
Κοινοβουλευτική Δικτατορία...
|
|
|||
|
|||
Εχετε γνωρίσει δικτατορία μαύρη ή κόκκινη; Θα μπορούσατε να εκφράζεστε έτσι, έστω σε αυτό εδώ το φόρουμ, αν υπήρχε βέβαια; Δυστυχώς ή ευτυχώς η κοινοβουλευτική δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στο πλειοψηφούν κόμα να σχηματίζει κυβέρνηση και να εκτελεί το πρόγραμμά της καλό ή κακό.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι Παναγιώτη ακριβώς όπως το διατύπωσες :να εκτελεί το πρόγραμμα της.Το θέμα είναι ότι δεν εκτελείτε αυτό το ρημάδι το πρόγραμμα και αυτό εγώ το λέω εξαπάτηση.Και ναι εντάξει άντε να έχουμε μικρές αποκλίσεις από ένα πρόγραμμα αλλά εδώ μιλάμε για καταστρατήγηση του Συντάγματος σε αρκετές περιπτώσεις . Παράδειγμα:Οι νομικοί χαρακτηρίζουν αντίθετο στο Σύνταγμα το Μνημόνιο και τον Νόμο 3845/10, επισημαίνοντας ότι η κύρωσή του με τη σύμβαση ακόμα εκκρεμούν στη Βουλή γιατί χρειάζεται πλειοψηφία 180 βουλευτών.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ πέρασε με 151. Αυτές τις μεθόδους πώς να τις χαραχτηρίσω???? Last edited by S.T; 26-07-2010 at 13:41. |
|
|||
|
|||
Όταν έχεις κυβερνήσεις που σχηματίζουν νόμους για να καλύπτουν τα σκάνδαλα των υπουργών τους, όταν έχεις κυβερνήσεις που εδώ και 37 χρόνια καταληστεύουν τον κόπο του εργαζομένου βάζοντας χέρι στα ασφαλιστικά του, όταν έχεις κυβερνήσεις που όπως είπε ο ST καταπατούν το Σύνταγμα (δείτε παρακαλώ τι λέει για τον προορισμό της παιδείας και το τί γίνεται σήμερα στο υπόυργεία "αντεθνικής" παιδείας, δείτε τι λέει για το δικαίωμα της συνταξιοδότητησης και τα ξαναλέμε), τότε αυτό που έχεις είναι. κατ' εμέ δικτατορία με μανδύα δημοκρατίας. Τι, επειδή έχεις την ψευδαίσθηση πως "εκλέγεις" κάποιους (ποιούς αλήθεια; όλο οι ίδιοι είναι); Ή επειδή νομίζεις πως έχεις την ελευθερία να μιλάς;
|
|
|||
|
|||
Σπύρο επειδή δεν είμαι αλλά και δεν θέλω να κάνω τον επαείοντα αδυνατώ να εξηγήσω, τα περί Μνημονίου, της Συνταγματικότητάς του κλπ. Κράτα όμως μία πισινή γιατί οι νομικοί ερμηνεύουν κατά το δοκούν.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δυστυχως κατι πρεπει να γινει...κατι ριζοσπαστικο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρεζερβουάρ, τι παίζει και τι φτιάχνεται!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-06-2010 12:23 |
τι κανει η πεινα....................... | gsmaniac | Κόσμος | 4 | 23-11-2009 21:10 |
τι κοινο εχει...... | Alext | Ανέκδοτα | 13 | 07-08-2009 17:32 |
τι κανει ο ανθρωπος???? | Alext | Διάφορα | 3 | 22-06-2009 02:38 |
Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 03:19 |