|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: DRY BAG ή Μπαγκαζιερα...???
Απόσπασμα:
(άν έχεις γυναίκα συνεπιβάτη βάλε και ... τρέιλερ !!! ) |
|
|||
|
|||
Και ούτε τότε θα είναι αρκετό...!!!
Μου φαίνεται θα πάω στην λύση του σακου για αρχή μιας και είναι και η φθηνή λύση και ανάλογος πραττω στο μελλον...λαμβάνοντας υπόψιν τους σκεπτικισμους περί ασφαλείας...!!! Στο μυαλό μου σαν θετικά στον σάκο Χρηστικοτητα και πρακτικότητα σχεδόν όσο μικρός η μεγάλος θέλεις Χαμηλό κέντρο βάρους σημαντικό Κόστος σχεδόν αμελητέο σε σύγκριση με την λύση της μπαγκαζιερας Μείον ασφάλεια περιεχομένου αλλα απο ότι φαίνεται λύσεις υπαρχουν Μπαγκαζιερα συν Ασφάλεια κατα την απομάκρυνση Απο την μηχανη Ευκολια πρόσβασης στα πράγματα Χρησιμότητα στην καθημερινή χρήση αλλα εμένα προς το παρών δεν με απΑσχολει |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πρόσεξε μην την πατήσεις σαν εμένα !!!!
Πήρα σάκο και δικάβαλλος έκανα ένα διήμερο ταξίδι με την γυναίκα σαν δοκιμαστικό για το ταξίδι μας στο εξωτερικό. Κατάληξη ????? Πήρα ΚΑΙ βαλίτσα για να νιώθει ότι ακουμπάει με ασφάλεια πίσω. !!! Συμπέρασμα ; ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ !!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνικες καγκουριες στην Ευβοια | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 45 | 28-10-2011 22:07 |
Μπαγκαζιερα | stavrosk | Ζήτηση | 1 | 23-04-2011 21:51 |
μπαγκαζιερες | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 01-05-2010 02:54 |
Μπαγκαζιερες τελος. Ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολους | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 22-01-2010 03:09 |
Διεθνεις συγκυριες | manro | Επικαιρότητα | 3 | 18-05-2009 17:27 |