GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-02-2011, 22:25
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: To 'κόλπο grosso" με την μεταφορά των προσφύγων από την Λιβύη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Και όλοι αναφωνήσαμε ... υπάρχει ανθρωπιά

•Μούφα οι τυμπανοκρουσίες για τα πλοία που έσπευσαν να ... βοηθήσουν.

Βλέποντας τις συγκεκριμένες ναυτιλιακές εταιρίες να σπεύδουν να προσφέρουν «χείρα βοηθείας» στους πληγέντες ξένους υπηκόους της Λιβύης, σκέφτηκαν οι πολίτες ότι παρόλη την σκληρή πραγματικότητα των ημερών μας, υπάρχει ανθρωπιά! Λάθος!!

Για τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρίες η κρίση στη Λιβύη αποδείχθηκε «Μάννα εξ ουρανού».

Διαβάστε εδώ : Και όλοι αναφωνήσαμε ... υπάρχει ανθρωπιά και τρίψτε το στη μούρη του Πάγκαλου.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από erasel Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ όταν άκουσα ότι ναυτιλιακές εταιρίες πανε να βοηθήσουν το σκέφτηκα ως έργο φιλανθρωπίας και από το λίγο όπου παρακολούθησα έτσι "φάνηκε".
Αν όντως έτσι είναι δεν πρέπει να προβάλλεται ως έργο φιλανθρωπίας αλλά ως επιχείρηση με οικονομικά αντίτιμα.
το κακό του πράγματος δεν είναι η μπίζνα ούτε η φιλανθρωπία.. είναι η παραποίηση αυτού που είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση..δηλαδή μια μπίζνα που πιθανων αφήθηκε να εννοηθεί ως φιλανθρωπία..
Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη λέμε..
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να ανακατευουν τη σκάφη με τα σύκα και τα σύκα με τη σκάφη...

Κάτι λάθος καταλάβατε,
ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι πάνε τσάμπα...
Κανονικά τα εύσημα και τα ευρά πρέπει να πέσουν και με το παραπάνω
και στους εφοπλιστές και στους εργαζόμενους γιατί πήγαν τα βαπόρια τους σε εμπόλεμη ζώνη.
Αν τους έσκαγε τό μιράζ του Καντάφι κανά σούπερ ενταντάρ η κάπως έτσι, ας μας πει ο gemara τι θα πάθαιναν τα πλοία
και τι θα λέγατε-με μετά όλοι μας
Reply With Quote
Παλιό 28-02-2011, 22:42
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: To 'κόλπο grosso" με την μεταφορά των προσφύγων από την Λιβύη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτι λάθος καταλάβατε,
ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι πάνε τσάμπα...
Κανονικά τα εύσημα και τα ευρά πρέπει να πέσουν και με το παραπάνω
και στους εφοπλιστές και στους εργαζόμενους γιατί πήγαν τα βαπόρια τους σε εμπόλεμη ζώνη.
Αν τους έσκαγε τό μιράζ του Καντάφι κανά σούπερ ενταντάρ η κάπως έτσι, ας μας πει ο gemara τι θα πάθαιναν τα πλοία
και τι θα λέγατε-με μετά όλοι μας
Ετσι είναι Χάρη, να μπαίνουν όλα στη σωστή τους διάσταση.
Αυτή η επιχείρηση αφού κατέληξε αίσια, είναι win-win game.
Reply With Quote
Παλιό 28-02-2011, 22:49
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Παιδιά μιλάμε για Κινέζους υπηκόους κυρίως,εμείς σαν χώρα άσχετα από κρίση,τι είμαστε οι καλοί Σαμαρείτες;θα πλήρωνε η Ελληνική κυβέρνηση ή ανέξοδα η κάθε ναυτιλιακή εταιρία την μεταφορά των Κινέζων??????

Last edited by MARK; 28-02-2011 at 22:50.
Reply With Quote
Παλιό 28-02-2011, 23:21
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Εγώ δεν βλέπω κάποιο κακό. Ίσως να έκαναν καλή τιμή που λέμε (και να το ``φωνάζουν``) μπορεί και πάλι απλά να τους ``έσκισαν``, αλλά αυτό θα μας το πει κάποιος γνώστης του αντικειμένου. Εγώ δεν είμαι γνώστης.
Και δεν νομίζω ότι έχει σχέση η επίθεση σε Πάγκ.. και Παπ.... με την διάσωση. Τα ``άκουσαν`` αλλά για άλλους λόγους.
Το ότι κινήθηκε η αγορά, καλό είναι.
Αν μοίρασαν κατά το δοκούν τις δουλειές, πρέπει υποχρεωτικά να βγει μα άλλη εταιρία με τον διαγωνισμό (την μικρότερη προσφορά) και να τους ξεφτιλήσει. Σίγουρα παιζονται μεγάλα ποσά και δεν είναι εύκολο να μιλήσουν, αλλά ας το κάνουν και ας μην περιμένουν να ``πάρουν`` την ...επόμενη δουλειά.
Το άρθρο της καθημερινής, που είχα κ διαβάσει, νομίζω αναφέρει τα γεγονότα.
Reply With Quote
Παλιό 28-02-2011, 23:22
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

η ανθρωπια ηταν τους εκαναν εκπτωση!!
Reply With Quote
Παλιό 28-02-2011, 23:51
gelasios Ο/Η gelasios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: BMW R1200 GS

Μα καλά, υπήρχε έστω και ένας που νόμισε οτι θα το έκαναν τζάμπα???? Η του ότι τα ξενοδοχεία ετοιμάστηκαν σε 48 ώρες κακό ήταν? Και φυσικά θα πληρωθούν και μακάρι να είναι και πολλά...
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 00:07
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ετσι είναι Χάρη, να μπαίνουν όλα στη σωστή τους διάσταση.
Αυτή η επιχείρηση αφού κατέληξε αίσια, είναι win-win game.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά μιλάμε για Κινέζους υπηκόους κυρίως,εμείς σαν χώρα άσχετα από κρίση,τι είμαστε οι καλοί Σαμαρείτες;θα πλήρωνε η Ελληνική κυβέρνηση ή ανέξοδα η κάθε ναυτιλιακή εταιρία την μεταφορά των Κινέζων??????
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ δεν βλέπω κάποιο κακό. Ίσως να έκαναν καλή τιμή που λέμε (και να το ``φωνάζουν``) μπορεί και πάλι απλά να τους ``έσκισαν``, αλλά αυτό θα μας το πει κάποιος γνώστης του αντικειμένου. Εγώ δεν είμαι γνώστης.
Και δεν νομίζω ότι έχει σχέση η επίθεση σε Πάγκ.. και Παπ.... με την διάσωση. Τα ``άκουσαν`` αλλά για άλλους λόγους.
Το ότι κινήθηκε η αγορά, καλό είναι.
Αν μοίρασαν κατά το δοκούν τις δουλειές, πρέπει υποχρεωτικά να βγει μα άλλη εταιρία με τον διαγωνισμό (την μικρότερη προσφορά) και να τους ξεφτιλήσει. Σίγουρα παιζονται μεγάλα ποσά και δεν είναι εύκολο να μιλήσουν, αλλά ας το κάνουν και ας μην περιμένουν να ``πάρουν`` την ...επόμενη δουλειά.
Το άρθρο της καθημερινής, που είχα κ διαβάσει, νομίζω αναφέρει τα γεγονότα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gelasios Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα καλά, υπήρχε έστω και ένας που νόμισε οτι θα το έκαναν τζάμπα???? Η του ότι τα ξενοδοχεία ετοιμάστηκαν σε 48 ώρες κακό ήταν? Και φυσικά θα πληρωθούν και μακάρι να είναι και πολλά...

έτσι είναι!
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 08:46
Slane Ο/Η Slane βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: BMW F 650 GS TWIN 2010

Ταξίδευα από Πειραιά για Ηράκλειο βράδυ Δευτέρας 28.2 ευτυχώς με ΑΝΕΚ. Ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το πλοίο της MINOAN στις 21.30, πολύς κόσμος & πολλά οχήματα είχαν κόψει εισητήριο.Έφτασαν στο λιμάνι του Πειραία αλλά πλοίο της MINOAN δεν υπήρχε. Δεν ξέρω αλλά & δε φαντάζομαι πως υπήρχε ενημέρωση στο κοινό, είδα όμως με τα μάτια μου εκατοντάδες άνθρωπους να τρέχουν από τον προβλήτα που επρόκειτο να δέσει το πλοίο της MINOAN να προλάβουν το πλοίο της ΑΝΕΚ. Τραγική εικόνα & απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου που χρόνια τους εμπιστεύται. Δε νομίζω πως θα ταξιδέψω ξανά με τη ΜΙΝΟΑΝ.
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 10:55
kostasx Ο/Η kostasx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Μoto: 990 ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Slane Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε νομίζω πως θα ταξιδέψω ξανά με τη ΜΙΝΟΑΝ.
Πλοία μόνο της ΜΙΝΟΑΝ πήγαν κάτω ??
Ενημερωτικά ρωτάω..
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 11:48
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07

Αγαπητοί μου, τα στοιχεία δόθηκαν για άλλους λόγους.
Σαφώς και δεν είμαστε οι καλοί Σαμαρείτες. Σαφώς και έπρεπε να πληρώσουν, η Κινεζική πρεσβεία και οι άλλοι. Αυτό δεν συζητείται καν!!
Σαφώς και ευεργετήθηκε διεθνώς η χώρα μας από την παροχή βοήθειας.
Το θέμα όμως είναι είναι αλλού.
Το ΓΙΑΤΙ;;
Γιατί τα εκατομμύρια, τα πήραν και πάλι οι Βαρδινογιάννηδες και λοιποί (για να μην κατανομάζω) παίχτες της Ελληνικής ακτοπλοΐας;
Γιατί δεν κλήθηκε ο Αγούδιμος, ο Βεντούρης και τόσοι άλλοι εφοπλιστές που απλά δεν ανήκουν σήμερα στους κομματικούς μηχανισμούς;
Δεν είχαν κι αυτοί ανάγκη από τέτοια χρήματα; Και μην με ρωτήσετε, αν τους τέθηκε το θέμα και αρνήθηκαν. Γιατί δεν τους ρωτήσανε καν.
Γιατί τα πακέτα δόθηκαν και πάλι μοιραζόμενα στους αυλικούς;
Εκεί είναι λοιπόν το θέμα και όχι σε αυτά που αναφερθήκατε, με τα κατά τα άλλα, πολύ σωστά λόγια.
Η ενημέρωση γίνεται πάντα για να τα μαθαίνουν οι πολλοί και για να τα ακούν … και οι λίγοι , μήπως και μας περνάνε για λαλάκες!
Αυτοί ξέρουν !!!

Last edited by VILLY; 01-03-2011 at 11:52.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης