|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To 'κόλπο grosso" με την μεταφορά των προσφύγων από την Λιβύη
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κάτι λάθος καταλάβατε, ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι πάνε τσάμπα... Κανονικά τα εύσημα και τα ευρά πρέπει να πέσουν και με το παραπάνω και στους εφοπλιστές και στους εργαζόμενους γιατί πήγαν τα βαπόρια τους σε εμπόλεμη ζώνη. Αν τους έσκαγε τό μιράζ του Καντάφι κανά σούπερ ενταντάρ η κάπως έτσι, ας μας πει ο gemara τι θα πάθαιναν τα πλοία και τι θα λέγατε-με μετά όλοι μας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτή η επιχείρηση αφού κατέληξε αίσια, είναι win-win game. |
|
|||
|
|||
Παιδιά μιλάμε για Κινέζους υπηκόους κυρίως,εμείς σαν χώρα άσχετα από κρίση,τι είμαστε οι καλοί Σαμαρείτες;θα πλήρωνε η Ελληνική κυβέρνηση ή ανέξοδα η κάθε ναυτιλιακή εταιρία την μεταφορά των Κινέζων??????
Last edited by MARK; 28-02-2011 at 22:50. |
|
|||
|
|||
Εγώ δεν βλέπω κάποιο κακό. Ίσως να έκαναν καλή τιμή που λέμε (και να το ``φωνάζουν``) μπορεί και πάλι απλά να τους ``έσκισαν``, αλλά αυτό θα μας το πει κάποιος γνώστης του αντικειμένου. Εγώ δεν είμαι γνώστης.
Και δεν νομίζω ότι έχει σχέση η επίθεση σε Πάγκ.. και Παπ.... με την διάσωση. Τα ``άκουσαν`` αλλά για άλλους λόγους. Το ότι κινήθηκε η αγορά, καλό είναι. Αν μοίρασαν κατά το δοκούν τις δουλειές, πρέπει υποχρεωτικά να βγει μα άλλη εταιρία με τον διαγωνισμό (την μικρότερη προσφορά) και να τους ξεφτιλήσει. Σίγουρα παιζονται μεγάλα ποσά και δεν είναι εύκολο να μιλήσουν, αλλά ας το κάνουν και ας μην περιμένουν να ``πάρουν`` την ...επόμενη δουλειά. Το άρθρο της καθημερινής, που είχα κ διαβάσει, νομίζω αναφέρει τα γεγονότα. |
|
|||
|
|||
η ανθρωπια ηταν τους εκαναν εκπτωση!!
|
|
|||
|
|||
Μα καλά, υπήρχε έστω και ένας που νόμισε οτι θα το έκαναν τζάμπα???? Η του ότι τα ξενοδοχεία ετοιμάστηκαν σε 48 ώρες κακό ήταν? Και φυσικά θα πληρωθούν και μακάρι να είναι και πολλά...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
έτσι είναι!
|
|
|||
|
|||
Ταξίδευα από Πειραιά για Ηράκλειο βράδυ Δευτέρας 28.2 ευτυχώς με ΑΝΕΚ. Ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το πλοίο της MINOAN στις 21.30, πολύς κόσμος & πολλά οχήματα είχαν κόψει εισητήριο.Έφτασαν στο λιμάνι του Πειραία αλλά πλοίο της MINOAN δεν υπήρχε. Δεν ξέρω αλλά & δε φαντάζομαι πως υπήρχε ενημέρωση στο κοινό, είδα όμως με τα μάτια μου εκατοντάδες άνθρωπους να τρέχουν από τον προβλήτα που επρόκειτο να δέσει το πλοίο της MINOAN να προλάβουν το πλοίο της ΑΝΕΚ. Τραγική εικόνα & απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου που χρόνια τους εμπιστεύται. Δε νομίζω πως θα ταξιδέψω ξανά με τη ΜΙΝΟΑΝ.
|
|
|||
|
|||
Πλοία μόνο της ΜΙΝΟΑΝ πήγαν κάτω ??
Ενημερωτικά ρωτάω.. |
|
|||
|
|||
Αγαπητοί μου, τα στοιχεία δόθηκαν για άλλους λόγους.
Σαφώς και δεν είμαστε οι καλοί Σαμαρείτες. Σαφώς και έπρεπε να πληρώσουν, η Κινεζική πρεσβεία και οι άλλοι. Αυτό δεν συζητείται καν!! Σαφώς και ευεργετήθηκε διεθνώς η χώρα μας από την παροχή βοήθειας. Το θέμα όμως είναι είναι αλλού. Το ΓΙΑΤΙ;; Γιατί τα εκατομμύρια, τα πήραν και πάλι οι Βαρδινογιάννηδες και λοιποί (για να μην κατανομάζω) παίχτες της Ελληνικής ακτοπλοΐας; Γιατί δεν κλήθηκε ο Αγούδιμος, ο Βεντούρης και τόσοι άλλοι εφοπλιστές που απλά δεν ανήκουν σήμερα στους κομματικούς μηχανισμούς; Δεν είχαν κι αυτοί ανάγκη από τέτοια χρήματα; Και μην με ρωτήσετε, αν τους τέθηκε το θέμα και αρνήθηκαν. Γιατί δεν τους ρωτήσανε καν. Γιατί τα πακέτα δόθηκαν και πάλι μοιραζόμενα στους αυλικούς; Εκεί είναι λοιπόν το θέμα και όχι σε αυτά που αναφερθήκατε, με τα κατά τα άλλα, πολύ σωστά λόγια. Η ενημέρωση γίνεται πάντα για να τα μαθαίνουν οι πολλοί και για να τα ακούν … και οι λίγοι , μήπως και μας περνάνε για λαλάκες! Αυτοί ξέρουν !!! Last edited by VILLY; 01-03-2011 at 11:52. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδηγός για την μεταφορά πραγμάτων ή αποσκευών με μοτοσυκλέτα | Bmwnek | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 15-07-2010 09:37 |
Πικ νικ από τους "Φίλους του Παιδιού", την Κυριακή 6/6/20120. | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 05-06-2010 12:35 |