|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πώς βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει στο forum; | |||
Μπαίνω μόνον στην αρχική σελίδα και επιλέγω την κατηγορία που με ενδιαφέρει. | 15 | 26.32% | |
Επιλέγω τις "Νέες Δημοσιεύσεις" που ανοίγουν μόνον τα πραγματικά αδιάβαστα μηνύματα. | 28 | 49.12% | |
Επιλέγω τα "Σημερινά Μηνύματα" που μου ανοίγουν διαβασμένα & αδιάβαστα μηνύματα. | 13 | 22.81% | |
Έχω "κάνει συνδρομή" σε θέματα που με ενδιαφέρουν και ενημερώνομαι από το e-mail μου. | 1 | 1.75% | |
Ψήφισαν: 57. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει στο forum;
Σωστό το δημοψήφισμα και μπράβο. Ήθελα να το προτείνω και εγώ, αλλά είμαι ακόμη πολύ νέος στο forum για να κάνω τον έξυπνο…
Το κουμπί ‘σημερινά μηνύματα’ ήταν πάντα εκεί? Οι νέες δημοσιεύσεις δεν είναι ‘υποσύνολο’ των ‘σημερινών μηνυμάτων’? |
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι το 5,26%...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
πληρωνει καθε μηνα στο φορουμ,για να τον ανεχομαστε..
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ που νόμιζα πως υπάρχει δυνατότητα να πληρώσω το κατιτίς μου και να έχω την επιλογή να ΜΗ βλέπω τα posts του...Και να ενημερώνομαι με e-mail όταν είναι εκτός forum (ή λείπει σε εκδρομή του forum) για να μπαίνω εγώ! Ήμουν έτοιμος να πληρώσω για κάτι τέτοιο Χωρίς πλάκα, σε κάθε thread ή ακόμα και στα επιμέρους forums (κατηγορίες θεμάτων) υπάρχει επιλογή στα εργαλεία να εγγραφείς ώστε να σου έρχεται ειδοποίηση (άμεση, καθημερινή ή εβδομαδιαία) με e-mail για τα νέα posts |
|
|||
|
|||
Νέες δημοσιεύσεις.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
νέες και σε όσα θέλω να δω την συνέχεια συνδρομή, αν και θα μου άρεσε σε όσα έχω απαντήση να έρχετε αυτόματα μειλ όταν κάποιος απαντά
|
|
|||
|
|||
``Νέες δημοσιεύσεις``
Πάντα αυτό έκανα. Παλιά νομίζω έλεγε ``νέα μηνύματα`` |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θ' ανεβάσω φωτογραφίες στο GS Forum ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 46 | 14-07-2013 00:49 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 12:55 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 22 | 05-11-2010 19:16 |
Πώς να διορθώσω την ώρα στο GS Forum ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 3 | 01-11-2009 16:18 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:22 |