|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πέρασμα από Αλβανία
Απόσπασμα:
Δεν είναι και ο καλύτερος προορισμός, ειδικότερα για μηχανές. Εγκληματικότητα, έλλειψη υποδομών, δρόμοι... Δεν έχω πάει, αυτά αντιλαμβάνομαι. Αν είναι αλλιώς, πληροφόρησέ μας. |
|
|||
|
|||
δεν εχω πάει αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα
Αλβανία και Αλβανοί μακριά |
|
|||
|
|||
Το φόρουμ,δόξα το θεό και μεγάλο είναι και πολλές κατηγορίες θεμάτων έχει.
μέσα σε αυτές,πολλοί έχουν ρωτήσει και πολλοί έχουν λάβει απαντήσεις σχετικά όχι μόνο με την Αλβανία αλλά και με άλλες χώρες.πάτα στην αναζήτηση και θα δεις τι θα σου βγάλει. Αν ακολουθούσες την προτροπή του vtheo και του siraxanz δεν θα κουβεντιάζαμε τώρα. Ιδιαίτερα για την Αλβανία,υπάρχουν τουλάχιστον 5 ταξιδιωτικά που υπάρχουν σχόλια.σε κάποια μάλιστα πολύ αναλυτικά! καλή Κυριακή! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για αρκετά χρόνια ακόμη,θα κάνω διακοπές μόνος μου στην ησυχία μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και θ' αλλάξεις γνώμη! |
|
|||
|
|||
μόνο ένα θέμα σε απασχολεί στην Αλβανία.....οι δρόμοι ....κατά τα άλλα, μάλλον κινδυνεύεις λίγο λιγότερο από την εγκληματικότητα απ' ότι στην Αθήνα
Τα γράφω εκ πείρας... |
|
|||
|
|||
kαι εγω κακη γνωμη ειχα για αλβανια, χωρις να εχω παει,
οταν γνωρισα τον τσομπανη τον Κωστα, αλλαξα γνωμη, και τωρα ανυπομονω να παω το καλοκαιρι... Ιδια αρνητικη γνωμη ειχα και για την Τουρκια αλλα οταν την γυρισα(6500χλμ) αλλαξα γνωμη, για τους Τουρκους... τωρα με συνδεει με μοτοσυκλεττιστη Τουρκο δυνατη φιλια και μεγαλη υποχρεωση για την ανιδιοτελη φιλοξενια σε εναν αγνωστο ελληνα(εμενα) Για τους ταξιδευτες ολα τα μερη ειναι φιλοξενα και ακινδυνα καθως ζουμε σε μια απο τις πιο επικινδυνες "πολιτισμενες" χωρες,,, |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω! όταν σε δουν με μοτοσυκλέτα-τριβάλιτσο και με εμφανή τα σημάδια των χιλιομέτρων και της κούρασης,σε αντιμετωπίζουν αλλιώς. ακόμη και στο πιο αφιλόξενο μέρος,θα γίνεις εξαίρεση |
|
|||
|
|||
Μια χαρα ειναι η Αλβανια... Λιγες λακουβες παραπανω αλλα τι διαολο τα πηραμε τα θηρια!
Δεν ενιωσα πουθενα να απειλουμαι, καμια ανασφαλεια! Πολλα μπλοκα συναντησα, δεν μας σταματησαν σε κανενα... Ολα μια χαρα! Δεν θα χεις κανενα προβλημα. |
|
|||
|
|||
τα εφερε η τυχη ετσι και πηγα 2 φορες στα Τυρανα,η πρωτη ηταν γεναρης του 2002 και η δευτερη μαρτιο 2008,και τις 2 φορες αντιμετωπισα τα εξης,στα αλβανικα συνορα για να μου δωσουν τα χαρτια μετα τον ελεγχο,ηθελαν τον καφε τους οπως ελεγαν,5-10 ευρω ηταν αρκετα,μετα το αργυροκαστρο,ΔΕΝ υπηρχε δρομος,ειχε βρεξει και αντι για δρομο εβλεπες νερα,παντου νερα,η αστυνομια με σταματησε αρκετες φορες,και μου ελεγαν πως το διπλωμα μου,δεν ισχυει για την αλβανια,αρα πρεπει να παρω κληση,με 5-10 ευρω το διπλωμα ηταν ενταξει,πρεπει να προσεξεις τους οδηγους,δεν υπαρχει κοκ,πεταγονται απο παντου,και δεν υπολογιζουν τιποτα,το καλυτερο ηταν το πρωι κατα τις 5.00 που ξεκινησα να φυγω,η εισοδο του ξενοδοχειου ηταν κλειδωμενη,ενω απο βραδυς ειχα τακτοποιηση τους λογαριασμους μου,και τους ειχα πει πως θα φυγω,μετα απο καποιες φωνες,και μια ψιλοφασαρια,εμφανιστηκε ενας τυπος που ηταν νυχτερινη βαρδια,και μου ζητησε 50 ευρω επειδη ειχε το νου του στο αυτοκινητο μου,το οποιο ηταν στο παρκιν του ξενοδοχειου,και ειχα πληρωση 20 ευρω,στον προηγουμενο υπαλληλο για να εχει το νου του.Ελπιζω να μην τα ξαναφερει η τυχη να παω.........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλβανία, Μαυροβούνι, Κροατία, Βοσνία, Ουγγαρία, επιστροφή από Σερβία... | siraxanz | Ταξίδια στο εξωτερικό | 178 | 13-08-2012 21:36 |
Αλβανία: Οι ανασκαφές στην Απολλωνία έφεραν στο φως αρχαίο άγαλμα. | gthes | Πολιτισμός | 4 | 30-08-2010 12:53 |