|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως να φτιάξω μόνος μου λάστιχα με καρφιά-ΒΙΝΤΕΟ
Ρε παιδιά αυτή είναι δουλειά για φυλακισμένους, η οποία έχει και πολλά τεχνικά λάθη.
Κατ' αρχήν ο τύπος τρυπάει όλο το λάστιχο με αποτέλεσμα την καταστροφή του, επίσης τα καρφιά που βάζει είναι πάρα μα πάρα πολλά για το μήκος τους. Σε όλα τα περιοδικά ειδικού τύπου αλλά και στα σάιτς που ασχολούνται σοβαρά με το χιόνι και την οδήγηση μοτο σε αυτό, λένε, ότι δεν χρειάζεται να γεμίσεις το λάστιχο μακρυά καρφιά, πιό πολύ πρόβλημα σου δημιουργούν παρά το καλό που σου κάνουν. Επίσης αν με τόσο μέταλλο τολμήσεις να πατήσεις άσφαλτο και προσπαθήσεις να επιταχύνεις ή να φρενάρεις την τούμπα την έχεις εξασφαλισμένη. Από την άλλη όση φακαρόλα και να βάλεις αν υποθέσουμε ότι πας με 40 50 χλμ και βρεις εμπόδιο, ενώ έχεις ήδη και χαμηλή πίεση για την οδήγηση σε τέτοιο τερέν, το κεφάλι του καρφιού θα τρυπήσει όχι μόνο τη σαμπρέλα αλλά και τη ζάντα. Υπάρχουν έτοιμα σετάκια προς πώληση και είναι εύκολη η τοποθέτησή τους χωρίς να χρειαστεί να ξεζανταριστεί το λάστιχο. Βρήκα μερικές πρόχειρες φωτό και σας τις βάζω |
|
|||
|
|||
Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την πατέντα..
Λάστιχο και σαμπρέλα κόβω να μην αντέχουν και πολύ |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως κάνουμε service μόνοι μας??? | kostaskyriakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 12-11-2011 22:24 |
Ευτυχώς πάμε καλά ΣΕ ΟΛΑ... όχι μόνο σε λίγα. | NLS | Επικαιρότητα | 4 | 13-05-2011 17:19 |
Laptop χωρίς ποντίκι αλλά μόνο με βλέμμα! | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 09-03-2011 13:09 |
Τεστ με μία μόνο ερώτηση | Capitain | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 15:39 |
Οχι μόνο να ξέρουμε τι κάνει η γυναίκα του γείτονα.. | Carduelis | Υγεία | 8 | 04-11-2009 18:47 |