|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το αλφάβητο του .... Βάζελου ....
|
|
|||
|
|||
Διάβασε λοιπόν μία Αληθινή Ιστορία
> Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. > > Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει > -"Kαλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας". > -"Τιμή δική μου" απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, "αν επιτρέπετε τι IQ > έχετε;". > -"250" απαντάει αυτός. > Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις > μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται > Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν > αριστερά του τού λέει > -"Mεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας". > -"Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε" απάντησε ο Αϊνστάιν. "Τι IQ έχετε > ευγενικέ > κύριε;". > -"150". > Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα > προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κ ά. > Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά > του, του λέει > -"Eίναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ'έναν τόσο μεγάλοεπιστήμονα". > -"Δική μου η τιμή" απάντησε ο Αϊνστάιν, "τι IQ έχετε;". "100". > Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το > χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κά. > Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του > τού > λέει > -"Eίναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν". > -"Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;". > -"50". > Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον Τριανταφυλλόπουλο, τον > Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται". > Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του > -"Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας". > -"Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;". > -"10". > Κι ο Αϊνστάιν απαντάει > -"Πώς πάει o Ολυμπιακός ;" |
|
|||
|
|||
παλιό και καλό
και φυσικά λέγεται με ότι ομάδα θες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και το Χειμώνα εξαφανίζονται... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να περασει ο επομενος παρακαλω....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Last edited by EOD-K9; 05-08-2009 at 17:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
TO ALFABITARI K TOY PAOK ......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το νέο σκάφος του «Γιατρού»…!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 19 | 11-08-2009 12:03 |
Το στρώμα του 1.000.000 δολαρίων | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 17-06-2009 14:26 |
Το πορτάκι του CD | pepax66 | Χιούμορ | 9 | 10-03-2009 21:52 |
Το μούσι του μπάρμαν! | Arkas | Ανέκδοτα | 7 | 25-02-2009 16:26 |
Το βλέμμα του ροφού | KostasGS | Αστεία Video | 4 | 27-12-2008 23:56 |